FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - OŢELUL 0-3 (MASA VERDE)

Marius Stan: "Am început aşa cum ne doream, cu o victorie!"

Marius Stan nu-şi dorea să cîştige nici un meci la masa verde în acest campionat
Marius Stan nu-şi dorea să cîştige nici un meci la masa verde în acest campionat

Articol de - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 16:07

UPDATE / "Dorinel m-a întrebat de vreo cinci ori dacă se întoarce la Galaţi. Decizia nu mai poate fi schimbată, băieţii se întorc acasă",  a declarat Marius Stan în urmă cu cîteva momente la emisiunea Contraatac, pe GSP TV.

Preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, a comentat pentru gsp.ro decizia luată de Liga Profesionistă de Fotbal în ceea ce priveşte anularea meciului de vineri dintre Pandurii şi Oţelul. Stan a precizat că în acest moment jucătorii antrenaţi de Dorinel Munteanu se vor întoarce înapoi la Galaţi, pentru că plecaseră deja spre Craiova. Lotul liderului Ligii I a plecat în această dimineaţă în jurul orei 9, spre Craiova.

"Este o decizie finală a Ligii de anulare a meciului de vineri cu Pandurii. Nu pot să spun că sînt bucuros, pentru că nu mă bucur niciodată de răul altora, dar cred că am început aşa cum ne doream reluarea campionatului, cu o victorie şi cu încă trei puncte în clasament", a precizat Stan.


Şi preşedintele executiv al celor de la Pandurii a comentat decizia: "Îmi pare nespus de rău că nu jucăm. Era un meci foarte important pentru noi, erau puncte foarte importante puse în joc, dar le-am pierdut. Probabil o să jucăm începînd cu etapa a doua, cred că vom juca împotriva lui Dinamo. Acum nu ştiu", a zis oficialul.

Chiar dacă mai multe cluburi din Liga I îşi doreau ca etapa a 19-a să fie amînată din cauza vremii, gălăţenii vor beneficia de încă o săptămînă de vacanţă după decizia Ligii de astăzi. "Pentru noi urmează un meci greu etapa următoare cu Rapid. Trebuie să ne gîndim deja la această partidă! Aşa cum am mai spus fiecare meci e important în lupta noastră pentru a cîştiga campionatul", a mai adăugat preşedintele gălăţenilor.

Cum arată clasamentul înaintea primei etape cu 3-0 pentru Oţelul
1. Oţelul Galaţi    42 pct.
2. Poli Timişoara    34 pct.
3. FC Vaslui    32 pct.
4. Rapid        30 pct.
5. Gaz Metan    30 pct.
6. Dinamo    29 pct.
7. Steaua        29 pct.

Ce urmează pentru Pandurii?
Pandurii are de  achitat datorii de circa 600.000 de euro către diverse cluburi şi jucători, printre care se numără Dinamo, aproximativ 460.000 de euro şi fotbaliştii Cosmin Tilincă şi Ionuţ Stancu. Conform regulamentului, neprogramarea în două etape în timpul unui sezon atrage după sine retrogradarea echipe respective în Liga a II-a.

Meciul dintre Pandurii Tg Jiu şi Oţelul Galaţi ar fi trebuit să dispute vineri de la ora 14:30, în direct pe GSP TV.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (48)
lolin
lolin  •  23 Februarie 2011, 20:46

Oricum ar fi castigat, asa ca lasati-o balta.

breitner
breitner  •  23 Februarie 2011, 19:42

mi-a parut rau cand mimi stoica te-a mancat de kur, dar se pare ca stia el ce face !

riccardo1966
riccardo1966  •  23 Februarie 2011, 18:50

Cum e Mitica (Dragomir),asa-i si campionatul...De fapt se vede la echipa "nationala"...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează