LIGA 1  ·  ASTRA

Se adânceşte conflictul de la Astra: "E greu să vrei că continui când îţi iei banii pe la comisii"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 12:52

Situaţia complicată a lui Alex Ioniţă, trimis de patronul Ioan Niculae la echipa a doua pentru că refuză să semneze prelungirea contractului cu Astra, este departe de a se rezolva.

Impresarul Florin Lovin, fost coleg cu Ioniţă la Astra, i-a luat apărarea mijlocaşului de 23 de ani: "E greu să-ţi doreşti prelungirea când îţi iei salariul pe la comisii", crede Lovin.

"Mă doare să văd ce se întâmplă cu Ioniță. Mi se pare inadmisibil să ai o astfel de atitudine față de un jucător care te-a dus pe locul pe care te afli acum în clasament și care a contribuit decisiv la câștigarea multor partide.

Eu cred că Alex își joacă într-un mod corect cartea la Astra, pentru că nu se prevede un viitor foarte bun acolo. Deși au reușit să țină barca deasupra, tot sunt mari probleme. Eu, de exemplu, am proces cu ei și mă chinui să iau ultimii bani pentru care am muncit, pentru care am jucat acolo și tot nu reușesc din cauza comisiilor de pe la noi. 

Când ți se propune un proiect în condițiile în care vorbim de un club liniștit din punct de vedere financiar, atunci te-ai putea gândi la prelungire. Dar, când știi că în ultimii trei ani ți-ai luat salariul doar pe la comisii, e greu să continui", a declarat Florin Lovin, la TV Digi Sport.

Alexandru Ioniţă a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Astra şi a fost trimis pe termen nelimitat la echipa secundă a clubului.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (3)
minell73  •  13 Ianuarie 2018, 15:32

Jesepistilor jijisti. De astra numai de rau ati scris mereu. Dezvoltati subiectul celor doi veniti la echipa,spuneti ce rezultate are in cantonament,etc. Mereu ati injosit echipa asta,chiar si cand juca cu nume mari din europa.

Cristian Gherasim  •  13 Ianuarie 2018, 14:43

Multa minte ii trebuie si lui Ionita asta.Pacat ca e un fotbalist talentat ,dar genul lui Raducanu ,daca va mai aduceti aminte de el.Risca sa stea la Astra prin Liga 3 unde-l vor trimite ei.CFR merge inainte si pare ca nu-i intereseaza.Ce trebuia el sa declare ca nu merge la Steaua orice ar fi.Nu-l vad pe Nicolae lasandu-l sa plece sub 1 000 000 euro .Si nu prea se inghesuie nimeni sa dea acei bani.

mosykw1  •  13 Ianuarie 2018, 13:46

Plangaciosul de Lovin ii plange de mila ptr.ca la transfer are si el comision cativa firfirei.Cand la Astra jucau Budescu,Aliber,Morais, el era rezerva rezervelor!Acum ca,chiorul a juns rege in tara orbilor se crede miezul campionatului.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1