FOTBAL  »  Superliga  »  

Se demolează arena "Ion Oblemenco"? Primarul Craiovei anunţă că vrea să construiască un stadion modern

Aşa arată stadionul
Aşa arată stadionul "Ion Oblemenco"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 17:32

Noul stadion "Ilie Oană" din Ploieşti şi Cluj Arena stîrnesc invidie!

După Marian Iancu, şi oltenii visează să aibă un stadion modern, iar primarul Antonie Solomon anunţă că fostul "Central" urmează să fie modelat pentru a face loc unei noi arene. Edilul-şef a fost să inspecteze lucrările la noua sală de sport, ce se construieşte în vecinătatea lui "Ion Oblmenco", şi a spus că intenţionează să construiască un nou stadion pe locul celui prezent.


"E păcat că în stînga sălii avem mizeria asta de stadion. Trebuie demolat şi construit altul, acesta nu mai poate fi modernizat. M-a durut cînd la Ploiesti s-a făcut un stadion nou, la Cluj la fel şi noi ne chinuim cu o sală. Asta a fost nu ca o palmă, ci ca un pumn pentru mine. Din momentul în care s-ar da drumul la lucrări, în maxim trei ani ar fi gata un stadion. Ar schimba mult aspectul zonei", a spus Solomon.


Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (26)
grande.balaci
grande.balaci  •  05 Octombrie 2011, 14:32
Postat de sempreviola pe 05 Octombrie 2011, 10:18

Pentru ce le trebuie stadion tiganilor de la cra craiova? Si asa nu mai au echipa, le-a murit rahatul ala de minima

ba fiu de sluga,vb de tigani cand cloaca voastra de oras e plina de rromi!!!

sempreviola
sempreviola  •  05 Octombrie 2011, 10:18

Pentru ce le trebuie stadion tiganilor de la cra craiova? Si asa nu mai au echipa, le-a murit rahatul ala de minima

mustaciosu58
mustaciosu58  •  05 Octombrie 2011, 09:01

domnule primar, adunai pe toti profesorii universitari care s-a perindat pe la clubul de fotbal si incerca sai convingi sa vb cu marile vedete ale Craiovei sa ajung la un acord cu reinfiintarea UNIVERSITATII,ca este fff greu sa nu mai avem echipa ,fiti buni cu noi ca suferim, ne-a luat inima Mtitelul asta ,alungati-l din Craiova sa se duca unde a dus mutu iapa si sa nu mai auzim de el,in vecii veciilor .Daca ar sti Oblemenco,Deselnicu,Crisan si ceilalti care s-au dus si Marele infocat Paunescu,s-ar zvircoli in mormint de nepasarea autoritatilor si celor ce mai au un pic de inima pt acest club,cu mult respect un batrin fan infocat al acestei echipe mult iubite

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close