FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se destramă Dinamo după anunțul lui Negoiță?! Dan Nistor ar fi cerut să fie lăsat să plece gratis!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 20:49

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a anunțat, azi, într-o conferință de presă, că în cazul în care nu vinde urgent măcar 51 la sută din acțiuni, clubul e amenințat cu falimentul. Dan Nistor, căpitanul clubului, ar fi primul jucător care ar vrea să plece în următoarea perioadă. 

Situația incertă de la nivelul conducerii, dar și salariile restante, l-ar fi determinat pe mijlocașul Dan Nistor, 31 de ani, să le ceară șefilor să plece gratis, potrivit Fanatik

Mijlocașul se află într-o formă excelentă în campionat și ar avea oferte din zona Golfului și din Kazahstan, unde este ademenit cu salarii mai mari. 

„Eu sper ca nimeni să nu plece, pentru că Dinamo are în momentul de faţă unul dintre cele mai bune loturi pe care le-a avut în ultimii ani” 
Florin Prunea, președinte Dinamo, potrivit TV Telekom Sport  

13.000 de euroeste salariul lunar pe care Nistor îl primește la Dinamo

Nistor este cel mai în formă jucător de la Dinamo, 2 goluri și 7 pase în 9 meciuri, și a fost singurul „câine” convocat de Cosmin Contra pentru „dubla” cu Feroe și Norvegia.

Vezi și:

Prima ofertă pentru Dinamo! Anunț după conferința lui Ionuț Negoiță: „Suntem în negocieri avansate” 

VIDEO Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față într-o conferință incendiară: „Vând 51% din Dinamo pentru UN LEU” + Statul poate lua baza Săftica! 

EXCLUSIV Claudiu Florică a fost cu ochii pe conferința lui Ionuț Negoiță » Cum l-a ironizat pe finanțatorul lui Dinamo: „Pe românește, e ca la coafor. Prețul nu e de 1 leu” 

 

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  30 Octombrie 2019, 09:49

Se stie ca nu-l am la suflet pe Nistor-de cand a "pus botu' la diversiunea lui Becali-care a facut praf frumoasa echipa a lui Bratu-dar nu dau doi bani pe Fanatik!

259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  30 Octombrie 2019, 08:49

Forza dinamo, nu vom muri niciodata, batem la scor diseara si dupa demonram clona din craiova cu 5 6 goluri

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  30 Octombrie 2019, 08:42
Postat de dvd1 pe 30 Octombrie 2019, 01:20

retrageti Dinamo din campionat imediat. E mult mai onorabil asa. Daca nu retrogradarea e garantata. Cu Craiova o sa ia 3-4 goluri si nu o sa traga 1 sut pe poarte tot meciul

Sa mori tu?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează