FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Se face astăzi » Transferul lui Sougou la Marseille a fost recunoscut de tehnicianul echipei franceze

Modou Sougou
Modou Sougou

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 22:40

Antrenorul lui Olympique Marseille, Elie Baup, a confirmat ieri că Modou Sougou e ţinta sa principală în mercato, iar transferul senegalezului pentru 4 milioane de euro se va realiza astăzi. "Nu negăm faptul că sîntem interesaţi de jucător, ca şi alţii de altfel", a spus tehnicianul francez.

De partea opusă, oficialii clujeni au recunoscut că doar cîteva detalii mai sînt de pus la punct pînă la oficializarea mutării. "Nu putem ţine jucătorii care primesc oferte salariale de nerefuzat. Nu sîntem disperaţi să vindem cu orice preţ, dar trebuie simţit momentul potrivit din toate punctele de vedere. Sougou a primit o ofertă de la un club mare din Europa, ar putea pleca într-o zi sau două. La fel, s-ar putea să rămînă aici, nimeni nu e de neînlocuit. Poate doar Felgueiras e un jucător de care ne vom despărţi foarte greu", a admis ieri preşedintele Iuliu Mureşan.

Fără regrete pentru Bastos
Clujenii nu au de ce să regrete transferul lui Bastos la Al Nasr pentru 2,7 milioane de euro. "Ne-am făcut bine calculele şi nu cred că plecarea lui Bastos va slăbi forţa echipei. Am încercat să păstrăm nucleul tare al echipei, un ax central care are în componenţă jucători foarte valoroşi, Felgueiras, Piccolo, Cadu, Rui Pedro şi Kapetanos. Aceşti piloni vor susţine viitoarele succese ale echipei", a explicat Iuliu Mureşan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
cfrclujole
cfrclujole  •  23 Ianuarie 2013, 00:33
Postat de catalin_cj pe 22 Ianuarie 2013, 21:16

siteul lui OM nu spune nimic

inca nu s-au inteles.

catalin_cj
catalin_cj  •  22 Ianuarie 2013, 21:16

siteul lui OM nu spune nimic

46rossi
46rossi  •  22 Ianuarie 2013, 09:53

MARE MARE PACAT :( Multumim Sougou pt tot !!! Multa BAFTA in continuare !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează