FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se retrage Gigi Becali la mănăstire? „Nu face altceva decât rugăciuni, biserică și slujbe”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 12:29 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 14:50

Ioan Becali (68 de ani), vărul lui Gigi Becali (62), a discutat despre zvonurile conform cărora finanțatorul de la FCSB s-ar retrage la o mănăstire. 

Ioan Becali spune că biserica este una dintre cele trei priorități ale lui Gigi în viață, însă nu crede că vărul său ar lua o astfel de decizie de la această vârstă.

Ioan Becali: „Poate mai încolo, spre bătrânețe”

„Asta e viața lui: biserica, familia, FCSB. Mai încolo, mai spre bătrânețe, știu eu, e una dintre plăcerile lui. Poate, dar încă e devreme. Are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Eu nu bat încă în retragere, nici el așa curând. Biserica e o pasiune a lui, a intrat în viața lui. Nu face altceva decât rugăciuni, biserică și slujbe. Oricum el e retras, iese mai puțin la TV, nu mai are chef, dar FCSB rămâne în inima lui, una dintre plăcerile lui”, a declarat Ioan Becali la PRO X. 

În ultimele luni, finanțatorul de la FCSB a fost scump la vedere. A renunțat la ieșirile sale caracteristice în spațiul public și refuză în mod constant să mai discute cu jurnaliștii. 

Potrivit sport.ro, Becali ar plănui să se retragă la o mănăstire sau să meargă în sihăstrie. Latifundiarul ar fi pus ochii pe Schitul Pătrunsa, din județul Vâlcea.

VIDEO. Nicolae Dică, totul despre relația neștiută cu Gigi Becali: „Nu făceam schimbările că mă suna!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Bilanț dezastruos! „Priceputul” Becali n-a nimerit niciun atacant!

FCSB o egalează pe CFR în topul favoritismelor în Liga 1! „Roș-albaștrii”, ajutați serios în meciul cu Chindia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  05 Noiembrie 2020, 13:57

La manastirea ,,Jilava,,...eventual.

parpalache
parpalache  •  05 Noiembrie 2020, 13:51

Si o lasa pe Annamaria sa conduca cooperativa?Ca cu arbitrii se ocupa Argaseala,iar cu influentarea jucatorilor de la echipele adverse...cea care este si impresarul lor!Care s-a ocupat si pana acum!

bazinga
bazinga  •  05 Noiembrie 2020, 13:36

Nu avem noi norocul asta, sa scapam de Gigica !Daca da, il va lua probabil pe Dani Mocanu cu el la manastire , ca sa ii cante manele religioase, pe valoare, pentru seful cel mai tare, au sufletul meeeeu, ca ma doare mereeeu !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close