FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Are cel mai bun sezon din carieră și anunță: „Știam că voi «exploda», acum vreau la națională!”

Mailat (în roșu) a fost la toate selecționatele de juniori ale României, visează să ajungă să joace în Spania
Mailat (în roșu) a fost la toate selecționatele de juniori ale României, visează să ajungă să joace în Spania

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2023 08:13 / Actualizat joi, 09 februarie 2023 09:15

Unul dintre remarcații începutului de 2023, Sebastian Mailat (25 de ani, extremă stânga), puncherul Botoșaniului, a explicat care este secretul lui și al formației din care face parte, dezvăluind care sunt planurile sale detaliate.

Mailat este unul dintre remarcații startului de 2023 în Liga 1. A reușit 5 goluri în primele trei etape din 2023, iar Botoșaniul a ajuns dintr-o candidată la retrogradare până în preajma zonei de play-off. Cu Flavius Stoican antrenor, moldovenii au numai victorii la zero, cu CSU Craiova (1-0), FC Argeș (2-0) și Petrolul (5-0).

Scandal-monstru în Glory » Ben Saddik era dopat în ziua luptei cu Benny Adegbuyi! Reacția devastatoare a românului: „Trișorii vor trișa mereu”
GLORY
Scandal-monstru în Glory » Ben Saddik era dopat în ziua luptei cu Benny Adegbuyi! Reacția devastatoare a românului: „Trișorii vor trișa mereu”

În interviul acordat GSP în fața hotelului "Miracle" din Lara, "Stoicanetti" afirma în primele zile din ianuarie: "Am încredere în toți jucătorii că vom reuși salvarea de la retrogradare, dar în special în Mailat, va face un sezon de primăvară de excepție".

Sebastian Mailat, FC Botoșani: „Doamne-ajută să ajung măcar o dată la națională!

Mai departe, continuă eroul Botoșaniului, Sebastian Mailat, în Top 5 fotbaliști din România în 2023:

  • "Nu știu dacă există o cheie a succesului. Suntem o familie, iar Mister Stoican știe să ne țină în priză mereu. Aveam nevoie de o schimbare la Botoșani, trebuia să se întâmple anumite lucruri, Stoican le are pe toate ca să ne ducă sus în clasament"
     
  • "Mereu m-am pregătit să fiu foarte bun. La CFR Cluj nu aveam cum să-mi arăt calitățile. Nu pot spune că a fost cineva care să-mi blocheze drumul, eu singur mi-l blocam! Am ajuns la 18-19 ani acolo, un club mare, care nu așteaptă după nimeni, era greu să mă impun. Am învățat din greșeli. Am tot fost trimis împrumut, ici-colo, ba jucam, ba nu jucam"
     
  • "Dacă m-ai întreba acum, aș spune că nu m-aș întoarce la CFR Cluj. Dar, pe viitor, nu se știe niciodată. Unde aș juca? Oriunde să mă bat la titlu, an de an. Îmi plac cluburile cu suporteri care-ți fac pielea ca de găină când intri pe teren"
     
  • "Știam că voi "exploda" la Botoșani și voi ajunge să fiu, cred și sper, o opțiune pentru echipa națională. Pare o variantă abordabilă, nu știu dacă e mai ușor de atins, dar este principalul meu obiectiv. Îmi doresc enorm. Doamne-ajută să ajung măcar o dată la națională!" 
     
  • "Sunt și cu iubita mea aici, sunt complet. Avem o relație de 7 ani, de când eram la Timișoara. Consider că e foarte, foarte important să ai o persoană pe care s-o iubești, să o respecți, să fii stabil, să ai liniște, să te focusezi pe ce e important și să urci în viață"
+4 FOTO

Sebastian este într-o relație cu Denisa de 7 ani

  • "Principala mea calitate umană? Am o liniște interioară foarte mare. Iar în ultima vreme am învățat să mă focusez pe anumite lucruri, să fiu prezent în timpul prezent... Îmi pun obiective mai mici și realiste, ca să le pot îndeplini. Uite, de exemplu, în acest sezon mi-am propus să marchez 7 goluri în Liga 1 pentru Botoșani, am ajuns deja la cota 10!"
     
  • "Eu zic că vom menține ritmul. Cu siguranță, vor veni momente dificile, dar sper să rămânem conectați și să adunăm punct cu punct. Play-off? Ne putem gândi puțin, dar hai să rămânem realiști! Mai întâi, să ne salvăm, să rămânem focusați... Mergem la UTA, terenul nu ne avantajează, trebuie să fim ambițioși și foarte motivați. Cu siguranță, vom lua punct, puncte"

Am trăit în Capitală, multă lume spune că Bucureștiul e cel mai frumos, cel mai cel din România, dar mie mi-a plăcut mai mult la Cluj. Nu sunt adeptul orașelor aglomerate. Îmi vine mănușă ce este la Botoșani, un oraș OK, nu am ce face în afară de fotbal

Nu știu dacă sunt o țintă pentru diverse femei, toată lumea știe că am o relație stabilă, n-am băgat în seamă alte lucruri. O vacanță de vis? Eu și iubita ne dorim să mergem în Maldive, cu siguranță vom ajunge și acolo. Ea își mai dorește mult în America

- Sebastian Mailat, extremă FC Botoșani

11 goluriîn 23 de meciuri a reușit Mailat pentru Botoșani în actuala ediție, dintre care 10 reușite în Liga 1

550 de mii de euroeste cota fotbalistului de 1,73 metri pe transfermarkt

4 trofeeare Mailat cu CFR Cluj, trei campionate și o SuperCupă

Cariera lui Mailat în România

ClubMeciuriGoluri / Assist-uri
ACS Poli Timișoara456 / 3
CFR Cluj332 / 3
Gaz Metan18- / 2
U Cluj32 / -
FC Voluntari243 / -
FC Botoșani4112 / 3

VIDEO. Mailat a marcat cel mai rapid gol al sezonului în Superliga:

Vezi și:

Deranjat de afirmația lui Bratu, Hagi a intervenit și a dezvăluit bugetul și salariile de la Farul: „Văd că e adeptul CFR-ului”
FARUL
Deranjat de afirmația lui Bratu, Hagi a intervenit și a dezvăluit bugetul și salariile de la Farul: „Văd că e adeptul CFR-ului”
Mircea Lucescu, ofertă de 1,2 milioane de euro pentru un fotbalist din Liga 1!
MERCATO
Mircea Lucescu, ofertă de 1,2 milioane de euro pentru un fotbalist din Liga 1!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dimco61
dimco61  •  09 Februarie 2023, 18:44

Si petardele explodeaza,dar nu sunt bombe!

bajescu
bajescu  •  09 Februarie 2023, 09:33

Si eu am dat trei goluri intr-un meci cu baietii, in spatele blocului. Vreau la nationala !

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Februarie 2023, 09:22

...repede cu el la nationala pana nu se raceste...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează