FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CRAIOVA 0-2

VIDEO Secretele transformării Craiovei: „Perioada din pandemie a fost decisivă, știu foarte bine ce s-a întâmplat acolo”

Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-0, și a făcut un nou pas important spre titlu. Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial +14   FOTO
Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-0, și a făcut un nou pas important spre titlu. Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 07:00 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 11:39

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-0, și a făcut un nou pas important spre titlu. În direct la GSP Live, Emil Săndoi (55 de ani), fost jucător important al Științei, a explicat transformarea alb-albaștrilor din ultimele săptămâni. 

În prezent antrenor la Chindia Târgoviște, Săndoi consideră că jucătorii Craiovei i-au luat fața CFR-ului datorită programului strict pe care l-au avut în perioada de izolare cauzată de pandemie. 

„Mereu am emoții pentru Craiova. Sunt născut și crescut acolo, am jucat 15 sezoane pentru această echipă. M-am bucurat pentru acest rezultat, trebuia neapărat trecut hopul de la Botoșani. Când toată lumea dădea CFR favorită, am fost singurul care a spus că șansele sunt egale. Chiar mă bucur că am avut dreptate, dar eu știu ce se întâmplă acolo.

Decisivă a fost perioada din pandemie, cu acele două luni de izolare. Eu știu programul pe care l-au avut jucătorii Craiovei și sunt ferm convins că l-au respectat. Aici a făcut Craiova diferența. Chiar dacă CFR Cluj are jucători mai experimentați, iar Craiova îmbină experiența cu tinerețea, cred că, din punct de vedere individual, Craiova are plusuri față de CFR”, a spus Săndoi, la GSP Live. 

6 victoriidin tot atâtea meciuri a adunat Craiova după reluarea campionatului

Săndoi: „Nu văd puncte slabe la Craiova”

„Nu văd un punct slab la Craiova. Toată lumea critica fundașii centrali ai echipei. Eu îl cunosc foarte bine pe Acka, eu am recomandat să fie luat de la FC U la CS U. Am spus de fiecare dată că posibil să fie cel mai bun fundaș central din campionatul nostru

Apoi mai e și Bălașa, un jucător de echipa națională, e și Cosic, un jucător care are școala sârbă. Toată lumea i-a criticat și i-a făcut cu ou și cu oțet, dar eu am spus că acești jucători n-au cum să fie slabi. În momentul de față, ei demonstrează că au calități și nu mai greșesc deloc. Siguranța pe care a dat-o blocul defensiv contează foarte mult. Eram sigur că, mai devreme sau mai târziu, acești fundași își vor reveni”, a declarat Săndoi. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Botoșani - Craiova 0-2

+10 FOTO
  • Sursă foto: Ionuț Tabultoc (GSP)

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Alexandru Băluță surprinde: care crede că a fost marele avantaj al trupei lui Bergodi

CALCULE TITLU LIGA 1. Craiova e la mâna ei, dar FCSB îi poate oferi titlul pe tavă! Clasamentul ACUM

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
middlesbrough
middlesbrough  •  20 Iulie 2020, 20:24

Am ajuns la vorba Rapidului: “singuri impotriva tuturor!” Fortza Stiinta, ole!

161433625322879
Serban Ion  •  20 Iulie 2020, 15:44
Postat de florar pe 20 Iulie 2020, 14:35

Dupa ce citesc ce scrii parca nici nu as vrea sa fiu roman ca tine...

Păi după nick ul ales clar nu esti Roman.In ultimul timp te preocupa foarte mult soarta Universității Craiova..Probabil iti place mult prazul si vrei sa gusti din plin..Vezi ti ba de amarul tau si lasa Craiova în pace..

florar
florar  •  20 Iulie 2020, 15:35
Postat de eterna.terra.nova pe 20 Iulie 2020, 15:30

Omul vine cu argumente si tu vii cu povesti de ***. Vinde niste buchete ca vine asociatia si curentul

Vai ma?????4 meciuri ati fost avantajati din 8!!!Avantajati la greu,penaltyuri neacordate...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează