Comentarii (7)

bobluci  •  31 Iulie 2011, 18:45

Trebuie sa-l lase sa-si faca treaba, a trecut doar o etapa. Un bun psiholog nu trebuie sa urle si sa-si bata jucatorii, sunt metode moderne cu care se poate face performanta. Eu cred ca Ciobi va face treaba buna cu inca 3-4 jucatori buni in lot. HAI DINAMO!

aldo_m  •  31 Iulie 2011, 10:33

cum sa castigi un meci cu niculae si danciulescu jucatori care DORM PE TEREN cum sa castigi cu moti fundas ATENTIE PRIMUL GOL AL MEDIASULUI O SA-L LUAM DE LANGA MOTI in caz ca nu faulteaza ,iar daca ciubotariu FACE CA ANDO adica un jucator e bun pe dreapta el al muta pe stanga SI GATA JOCUL SE RUPE ,nu-l vad bine pe liviu ciubotariu ,badea atr face bine sa aduca JUCATORI nu REFUZATII SI FRUSTATII DIN ALTE CAMPIONATE

calinescu_  •  31 Iulie 2011, 09:50

TREBUIE SA VINA STRIMBUL !!!!!! CU EL NE BATEM CU CFR -UL LA CAMPIONAT .....

vioboss  •  31 Iulie 2011, 08:51

Eu zic k suntem varza cu ciobotariu,suntem de ras,anu asta nu prindem cupele europene cu asta......

englezu  •  31 Iulie 2011, 07:31

Mai asteptam un an... oare , nu mai unul ? Timp pierdut !!! Tanarul acesta, asa zis antrenor, nu intelege ca performanta se face si cu multa disciplina, transpiratie, sacrificii, etc, etc. Umblati la salarii imediat si acordati prime in functie de rezultate, altfel.... Ati vazut ce a patit Rapidul aseara: aceeasi meteahna ca Dinamo - INFATUARE, lipsa de disciplina, etc, etc. Ei se credeau campioni dupa victoria asupra Vasluiului; care Vaslui...vai de mama lor !!!

breitner  •  31 Iulie 2011, 06:26

si la ce i-ar folosi lui niculae sa urle ? cat a fost "capitan" nu a dat nici un gol, ba i-a incurcat si pe altii ! alexe se pare ca ii calca pe urme lui zicu : joaca 20 de minute, restul timpului se jeleste ca o baba cand pierde mingea si "uita" sa alerge dupa adversar !

raufacatorul  •  31 Iulie 2011, 02:41

zici ca a primit in sut in coae si sia pierdut vocea,de aia nu zbiara ca nu poate...

Comentează