FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Șefii Stelei îi critică pe jucători » Principalul vizat este un titular incontestabil: "Acum nu mai este ambițios"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 09:44

Jocul Stelei a suferit în acest retur și echipa a căzut pe locul doi, după ce a pierdut avansul de 13 puncte față de ASA.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a criticat prestația mai multor jucători și a vorbit despre lupta cu ASA Tg.Mureș.

" Alex Chipciu nu este într-o formă sportivă bună. A fost folosit și vîrf, și în spatele atacanților și în stînga sau dreapta și nu a dat randament. Parcă nu mai are nici ambția de acum un an sau doi. El cîștiga multe dueluri în forță și era ambițios, dar acum nu mai este așa.

În ultima vreme și Cristi Tănase și Andrei Prepeliță au dezamăgit. Nu mai au acel randament pe care l-au avut în trecut.

Pentru noi urmează patru meciuri dificile, iar pentru ASA vor fi două. Noi pierdem titlul pe mîna noastră, nu ASA îl cîștigă", a spus Duckadam la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
craz1est
craz1est  •  06 Mai 2015, 16:17

Ti se trage de la palinca mey *** ! Vezi ca ASA va luat 6 puncte in meciurile directe tur-retur ! Ia refa calculele si pune 6p la voi si scade 6p de la ei........,vezi unde erati acum ! :) ASA ca ciocu mic si joc de glezne; ardelenii sunt mai buni ca voi si vor fi campioni !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiro
valiro  •  06 Mai 2015, 13:50

Lumea vine la meciuri, doar galeria nu mai vine, asta pentru ca nu li se mai da bani.

valiro
valiro  •  06 Mai 2015, 13:48
Postat de zagna pe 06 Mai 2015, 13:24

Duckadam a punctat bine unii dintre jucatorii care nu si-au dorit titlul, dar ordinea este: capitanul, chipciu, pre-alaudatu' prepe, popa. Dar vinovatii principali sunt argasitu' si galca ! Cand toata lumea le spunea ca echipa nu joaca nimic, le arata clasamentul, iar acum spun ca ei au zis, ca ei au dres... I-as da afara imediat, iar jucatorii "nominalizati" i-as pune pe liber (nu-i va lua Nimeni...) ! De asta nu vine lumea la meciuri !

Esti in totala eroare. Toata lumea spunea ca e luat campionatul si Galca era singurul care spunea ca mai e mult pana acolo. Si ca sa intelegi si tu, nimeni altcineva nu spunea decat presa. Presa spune orice si ne inoculeaza iar noi credem ca "spune toata lumea". De cate ori nu vezi zilnic titluri mincinoase in presa ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează