FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Șefii Stelei știau ce-i așteaptă în Liga Elitelor + imagine șocantă cu unul dintre jucătorii roș-albaștrilor

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2016 09:49

Steliștii n-au reuşit să le facă faţă adversarilor de la Viitorul (scor 3-9), însă au impresionat la cu totul alt capitol.

Cel al modului în care s-au prezentat la teren. De departe, fotbalistul care a şocat asistenţa a fost Alfredo Obreja.

Mijlocaşul de 17 ani a ieşit de la vestiare abia după ce şi-a făcut freza cu mult gel, iar dintre toţi cei care au evoluat a fost singurul tatuat. Pe întreaga mână stângă are un imens tatuaj (foto).

Argăseală ştia ce-l aşteaptă :)

În sezonul trecut, Steaua a refuzat să înscrie echipă în Liga Elitelor U19. La vremea respectivă, argumentul şefilor clubului a fost că s-a luat această decizie de frica unor rezultate proaste.

"Nu vrem să fim umiliţi la aproape fiecare meci, n-ar fi bine pentru imaginea Stelei" a fost una dintre explicaţiile lui Valeriu Argăseală. Temerea de atunci a preşedintelui s-a confirmat în acest start de campionat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
974312599269118
Adrian Preda  •  05 Septembrie 2016, 13:34

Dacă FCSB sau Steaua (în cazul juniorilor chiar nu contează numele) ar fi avut o conducere profesionistă (preşedinte, manager, patron), acest club ar fi dominat fotbalul românesc mai concludent decât o face Bayern în Germania. Cunosc juniori la Dinamo care sunt stelişti convinşi, şi ei, şi părinții lor. Dar copiii sunt dați la Dinamo fiindcă cei de acolo îi cresc atent şi au grijă de viitorul lor. Ei ştiu că la Steaua nu au ce să facă

fibra
fibra  •  05 Septembrie 2016, 13:08

Nu e nici o mirare ca asa-zisii tineri care dau cu piciorul in minge si au minte putina sau de loc,au impresia ca daca isi toarna gel cu galeata si isi mazgalesc corpul problema valorii e rezolvata.

786640668136432
Mihaela Gombos  •  05 Septembrie 2016, 12:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează