FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Sergiu Hanca, despre cele mai negre perioade de la Dinamo: „Mergi la antrenamente ca un robot, te superi”

Sergiu Hanca a plecat de la Dinamo la finalul lui 2018 // FOTO: GSP
Sergiu Hanca a plecat de la Dinamo la finalul lui 2018 // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 15:14

Sergiu Hanca, 27 de ani, și-a găsit liniștea în Polonia, la KS Cracovia, club la care s-a transferat după conflictul pe care soția sa l-a avut cu mai mulți ultrași dinamoviști la meciul Astra  - Dinamo 4-1 din 20 decembrie 2018. 

După un sezon 2016-2017 entuziasmant, în care și-a dus echipa aproape de titlu și a fost cel mai bun pasator al lui Dinamo, ascensiunea lui Hanca s-a oprit brusc, iar evoluțiile mijlocașului au început s-o ia pe o pantă descendentă. 

În direct la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan, Hanca a încercat să explice cum exercițiile de mental coaching l-au ajutat să treacă peste momentele dificile de la Dinamo. 

 

„Am făcut mental coaching și mi s-a spus că va veni un moment în care nu voi mai fi la un nivel așa ridicat. Mi-au spus că trebuie să știu cum să trec peste acest moment. Cred că momentele acelea m-au întărit și mi-au arătat cum să fac lucrurile pe viitor.

Când nu ești bine moral, mergi la antrenamente ca un robot. Când nu-ți iese o execuție, te superi, te întrebi de ce nu merge bine”, a spus Hanca, la GSP Live.

Sergiu Hanca a evoluat pentru Dinamo între 2016 și 2018, perioadă în care a reușit 20 de goluri și 22 de pase decisive în 112 meciuri în toate competițiile.

Vezi și: VIDEO Sergiu Hanca, dezvăluiri despre exercițiul controversat implementat de Daum: „Am găsit o funie și am încercat să tragem autocarul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează