FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETROLUL - VOLUNTARI 1-1

Selymeș și Vintilă au vorbit după egalul dintre Petrolul și Voluntari, 1-1 » Ce l-a surprins cel mai mult pe antrenorul ilfovenilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iulie 2015 20:39

Tibor Selymeș și Bogdan Vintilă au comentat egalul dintre echipele lor, Petrolul - FC Voluntari 1-1.

Tehnicianul "găzarilor" consideră că formația sa era îndreptățită să cîștige. "Nu e bun doar un punct. Noi am început foarte bine partida. Ne-am creat ocazii, dar n-am reușit să marcăm. Cred că meritam victoria. Din păcate, nu reușim să introducem jucători de aceeași valoare de pe bancă. Situația financiară e ok, dar deocamdată avem nevoie de un lot mai numeros și mai valoros", a spus Selymeș la Digisport.

Bogdan Argeș Vintilă a rămas surprins de atmosfera de la Ploiești și a vorbit la Dolcesport: "Vreau să felicit publicul din Ploiești pentru atmosfera din tribune. În a doua repriză ne-am creat și noi mai multe ocazii. Mereu le zic jucătorilor să tragă la poartă. E meritul lui Vîlceanu că a dat gol. Bravo lui! Nu vreau să văd jucătorii că ies în evidență individual, ci în echipă. Nu am cîștigat azi, dar sperăm ca la meciul viitor (n.r. Pandurii) să obținem victoria".

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează