FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Semnal de alarmă tras de un simbol al clubului Dinamo cu privire la schimbarea siglei: "Trebuie rezolvate problemele cu domnul Badea pe cale pașnică"

Articol de - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 14:51

Simbol al lui Dinamo, Cornel Dinu este unul dintre oamenii care au prins cele mai multe embleme ca jucător, antrenor și oficial dinamovist.

Mister speră ca problemele cu societatea lui Nicolae Badea, care deține actuala siglă, să se rezolve fără complicații.

"Trebuie studiate cu atenție aceste lucruri din punct de vedere juridic întrucât sunt ceva probleme de acest gen cu fosta societate a domnului Badea, care deține actuala siglă.

Am convingerea că se va rezolva totul pe pale pașnică. De asemenea am convingerea că domnul Badea este un dinamovist veritabil fiincă nu are rost să ne războim aiurea.

Și așa sunt niște vremuri tulburi. Indiferent de siglă, toții sportivii de la toate secțiile clubului au fost recunoscuți ca adevărați câini roșii chiar dacă pe emblema clubului de fotbal au apărut abia la finalul anilor 90.

Poate se va ajunge la un nou desen. Nu e exclus să cuprindă și simbolul clubului, cei doi câini, care vor rămâne în tradiția mondială a grupărilor, așa cum Liverpool are cormoranii", a zis administratorul pentru GSP.RO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (104)
ultras_tei.
ultras_tei.  •  02 Aprilie 2016, 02:04
Postat de san_lorenzo pe 01 Aprilie 2016, 20:13

Cornel dinu mai are actiuni la dinamo ? Ca parca avea .. Infime dar avea

Mai are doar 0,1 la suta, eu asa stiu. Dar banii aia ii da pe alcool.

1745flo
1745flo  •  01 Aprilie 2016, 22:23
Postat de san_lorenzo pe 01 Aprilie 2016, 20:13

Cornel dinu mai are actiuni la dinamo ? Ca parca avea .. Infime dar avea

Are doar simbolic!

sibelius
sibelius  •  01 Aprilie 2016, 20:17
Postat de bianconerri pe 01 Aprilie 2016, 20:03

Nu m-ai lămurit, rămâne FCSB sau Steaua?

Logica mea spune ca intre clubul ante-1989 si cel de acum nu e nicio legatura(ca si la Dinamo, ca si defuncta Craiova, ca si la Rapid). Totusi, daca vor bani de la pastor, generalii il vor lasa sa foloseasca numele Steaua.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează