FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC ARGEȘ

Fază complicată în Sepsi - FC Argeș » Fără VAR, arbitrul s-a descurcat excelent

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 13:04 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 13:51

Finalul primei reprize a meciului dintre Sepsi și FC Argeș a adus cea mai controversată fază, însă a fost judecată excelent de arbitru.

În minutul 44, pe un contraatac, jucătorii de la Sepsi au cerut penalty după o fază în care Marius Constantin și Njike au avut 3 intervenții la Dumitrescu și Păun. 

Mai întâi, Dumitrescu a căzut în careu după un duel cu Marius Constantin. Mingea a ajuns la Păun, care a fost blocat de Njike, iar la faza următoare Dumitrescu a căzut din nou, după intervenția lui Marius Constantin. 

+3 FOTO

Poziționat excelent și fără a avea parte de ajutorul VAR, centralul Viorel Flueran a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor lui Cristiano Bergodi. Reluările TV au arătat că arbitrul a luat decizia corectă și că intervențiile celor doi jucători de la FC Argeș au fost la minge.

Penalty dictat în repriza a doua

În minutul 47, Sepsi a primit un penalty. Flueran a dictat lovitură de pedeapsă după un henț al lui Cestor. Reluările TV au arătat că decizia a fost una corectă, apărătorul oaspeților având mâna într-o poziție nefirească. 

Fază complicată în Sepsi - FC Argeș » Fără VAR, arbitrul s-a descurcat excelent

Sepsi - FC Argeș, meci fără VAR 

Duelul de la Sf. Gheorghe nu a beneficiat de sistemul VAR.  Liga se află în imposibilitatea de a asigura arbitraj video la confruntarea de la Sfântu Gheorghe, deoarece sunt disponibile doar 3 mașini care îndeplinesc rol de cabină VAR, iar azi se dispută 4 meciuri în campionat. 

„Suntem echipa nimănui, nimeni nu ne bagă în seamă. Nu am cerut amânarea, am cerut să fie mai târziu meciul, măcar la 17 - 17:30. Nu s-a putut că s-a băgat CFR. Pentru unii se poate, pentru alții...” a spus Attila Hadnagy (41 de ani), directorul sportiv al lui Sepsi, la ProArena.

Citește și:

Președintele lui Csikszereda: „Nu înțeleg de ce o galerie de la altă echipă își bagă nasul unde nu-i fierbe oala. Toată lumea e mulțumită, în afară de niște suporteri anonimi”

Noul șef de la Dinamo aprinde duelul cu CSA Steaua: „Nu e Eternul Derby! FCSB e continuatoarea echipei care a luat Cupa Campionilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andy
andy  •  24 Iulie 2022, 14:21

poate mai apare un Hategan saui un Kovacs....bafta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează