FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV „La noi funcționează «șocul»”! A identificat cea mai mare problemă de la Sepsi: „Aici se pierd foarte multe lucruri”

Bernd Storck e într-un moment dificil la Sfântu Gheorghe / Sursă foto: Facebook@ Sepsi OSK +48   FOTO
Bernd Storck e într-un moment dificil la Sfântu Gheorghe / Sursă foto: Facebook@ Sepsi OSK

Articol de , - Publicat marti, 20 februarie 2024 14:55 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 16:09

Iosif Rotariu, 61 de ani, fost fotbalist important al României, a vorbit la GSP Live despre regresul vizibil instaurat la Sepsi, formație care a ajuns la patru înfrângeri consecutive în Superligă. Eșecul cu Farul, 0-1, a redeschis discuțiile despre postul neamțului Bernd Storck.

Fostul fotbalist de la Politehnica Timișoara, Steaua și Galatasaray consideră că în vestiarul lui Sepsi există, în primul rând, o problemă legată de comunicare. Iosif Rotariu a analizat situația lui Bernd Storck și a altor tehnicieni străini din prima ligă a României, apoi și-a prezentat concluzia. 

Ioanițoaia se implică în controversa etapei: „E datoria CCA să facă asta! Trebuie să știm și noi”
GSP LIVE
Ioanițoaia se implică în controversa etapei: „E datoria CCA să facă asta! Trebuie să știm și noi”

Problemă de comunicare la Sepsi? Iosif Rotariu: „Nu cred că Storck are metode pe care antrenorii din România să nu le aibă”

Nu cred că domnul de la Sepsi are niște metode noi, pe care să nu le aibă Adrian Mutu, Neluțu Sabău sau alți antrenori din România care sunt la curent cu totul. Sau poate metodele acestea noi nu prind la jucătorii români.

Poate la noi funcționează «șocul», când fiecare jucător vrea să-i demonstreze lucruri antrenorului. 

Dar comunicarea e cea mai importantă la fotbal, aici se pierd foarte multe lucruri când vin antrenori străini în România. Sigur, exceptându-l pe domnul Bergodi, care vorbește foarte bine limba și îi e mai ușor de lucrat. Și la Craiova (n.r. - Universitatea), și la Sepsi, cred că e o problemă legată de comunicare.

Dacă aș putea să fac o comparație, știu ce înseamnă acest lucru și ce am întâmpinat eu când am mers la Galatasaray... Nu înțelegeam nimic din ce vorbea antrenorul, vorbea doar în limba turcă”, a punctat Iosif Rotariu, luni seara, la GSP Live.

Sepsi - Farul, etapa 26 Superligă FOTO: Bogdan Bălaș
Sepsi - Farul, etapa 26 Superligă FOTO: Bogdan Bălaș
Sepsi - Farul, etapa 26 Superligă FOTO: Bogdan Bălaș
Sepsi - Farul, etapa 26 Superligă FOTO: Bogdan Bălaș
Sepsi - Farul, etapa 26 Superligă FOTO: Bogdan Bălaș
+44 FOTO

Bernd Storck a dat vina pe ghinion, după ce Sepsi a ajuns la patru înfrângeri la rând

„Dacă ne uităm la prima repriză, în special primele 30 de minute, se vede că am controlat jocul. Am avut ocazii, dar din păcate nu am înscris.

Apoi am luat acel gol și e păcat. E la fel ca în ultimele meciuri. Avem ocazii, dar nu marcăm. Iar când nu marchezi, nu poți câștiga. Problema? Cred că avem nevoie de mai mult noroc. Nu e de partea noastră.

Vedeți ce gol am luat, nu știm dacă mingea a intrat sau e pe linie. Am marcat, dar a fost ofsaid. Din păcate, norocul nu e de pe partea noastră. Nu mi se pare că a fost o mare diferență între cele două reprize.

E posibil ca adversarul să fi jucat mai bine, dar nu a avut ocazii mari. Și noi am avut șanse în partea a doua, dar nu am marcat. În timp ce Farul a înscris. Presiune e mereu. A fost încă de la început. Dar nu vom renunța. Vom continua și vom merge înainte, încercând să câștigăm meciul de etapa viitoare”, a spus Bernd Storck la PrimaSport.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri din Superligă:

EXCLUSIV Ioanițoaia se implică în controversa etapei: „E datoria CCA să facă asta! Trebuie să știm și noi”

EXCLUSIV De ce a plecat Ianis Stoica de la U Cluj » Am aflat culisele rupturii, pe care fotbalistul n-a vrut să le dezvăluie

Marius Șumudică, înapoi în Superliga? » Echipa care-și propunea titlul la startul sezonului îl vrea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează