FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 2-1

EXCLUSIV // FOTO Sepsi atacă arbitrajul cu CFR Cluj: „Suntem la box? Haideți să ne urcăm în ring!” + Cum arată Dumitrescu după meci

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2022 23:38 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 00:06

După CFR Cluj - Sepsi 2-1, oficialii echipei din Sf. Gheorghe critică arbitrajul lui Istvan Kovacs.

Attila Hadnagy, directorul general al clubului Sepsi, s-a declarat extrem de nemulțumit de arbitrajul de la Cluj, reclamând faptul că Cephas Malele nu a fost eliminat, după ce l-a lovit cu cotul pe Andres Dumitrescu.

Momentul de panică din CFR Cluj - Sepsi, taxat în direct pe transmisiune: „Jucătorii ăștia n-au și ei părinți acasă?!”
CFR Cluj - Sepsi
Momentul de panică din CFR Cluj - Sepsi, taxat în direct pe transmisiune: „Jucătorii ăștia n-au și ei părinți acasă?!”

Sepsi atacă arbitrajul lui Istvan Kovacs

„E incredibil! Nici asta nu e de roșu?! Ce trebuie să facă? Suntem la box? Haideți să ne urcăm în ring! N-a văzut Kovacs?

Dar cei din camera VAR ce făceau? Dacă nici ei nu au văzut e foarte grav. Sau poate nu au vrut să vadă. Mă întreb dacă era invers ce se întâmpla. Să fim serioși, și cu VAR și fără VAR tot aia e. 

A fost un arbitraj ori fricos, ori șmecheresc”, a spus Hadnagy pentru Gazeta Sporturilor.

Ce reclamă Sepsi după meciul cu CFR Cluj

În minutul 29, Cephas Malele (28 de ani) a avut prim-planul în duelul cu Andres Dumitrescu (21 de ani). În tentativa de a proteja mingea, atacantul „feroviarilor” a dus brațul în spate și l-a lovit violent pe apărător.

Istvan Kovacs a dictat inițial doar fault. După ce a văzut că arcada lui Dumitrescu sângerează, a scos din buzunar cartonașul galben. Florin Andrei și Alexandru Vodă, oficialii din camera VAR, nu au considerat necesar să îi atragă atenția „centralului”, lucru considerat greșit de Ion Crăciunescu.

+1 FOTO

„Îi sparge... Nu credeți că la noi e ca la judo? De ce să îi dea galben? Când ai dovada la fața locului că atât de mare a fost intensitatea încât a curs sânge. Este de roșu! La VAR cine e? Florin Andrei? Vrei ca Florin Andrei să îi spună lui Istvan Kovacs ceva?”, a fost verdictul lui Ion Crăciunescu, în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unei imagini exclusive cu rana lui Dumitrescu:

Sepsi atacă arbitrajul cu CFR Cluj: „Suntem la box? Haideți să ne urcăm în ring!” + Cum arată Dumitrescu după meci

Citește și: 

De ce a refuzat-o pe FCSB și a semnat cu rivala din Liga 1: „Știam tot!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
clubman
clubman  •  18 Octombrie 2022, 20:55
Postat de neacaisa pe 18 Octombrie 2022, 06:03

Chiar daca jocul e oprit, orice actiune violenta se pedepseste. E lovitura cu cotul in figura cat se poate de intentionata, rosu fara niciun fel de dubiu.

Incearca sa mai studiezi regulamentul... La fel putea sa dea galben la Dumitrescu, deoarece a atacat din spate cand jocul era deja oprit...

briser
briser  •  18 Octombrie 2022, 17:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

misu50
misu50  •  18 Octombrie 2022, 16:02

Nu ai vazut bine, Dumitrescu si-a dat singur un pumn si si-a spart arcada! Trebuia sa-i dea Kovacs cartonas galben! Si tot Dumitrescu i-a tocit crampoanele lui Deac cu burta, trebuia al doilea galben si eliminat...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close