FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CLINCENI

FOTO A prins-o. Sau nu! Gafa începutului de campionat » Cum s-a marcat în Sepsi - Clinceni

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Covăsnenii și-au majorat avantajul după o gafă uriașă a portarului advers, Aurelian Păun (20 de ani). +4   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Covăsnenii și-au majorat avantajul după o gafă uriașă a portarului advers, Aurelian Păun (20 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 20:25 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 20:45

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Covăsnenii și-au majorat avantajul după o gafă uriașă a portarului advers, Aurelian Păun (20 de ani).

Toate detaliile despre Sepsi - Clinceni 2-0, AICI!

Programul primei etape din Liga 1

În minutul 85, Bogdan Mitrea a încercat să execute scurt o lovitură liberă, Pashov, pe fază, a respins cu capul, însă balonul a ajuns tot la căpitanul lui Sepsi.

Mitrea și-a încercat norocul de la 30 de metri și a profitat de gafa uluitoare a portarului advers. Tânărul Păun a scăpat mingea printre picioare și și-a periclitat evoluția bună de pe „Municipal”.

Gafa începutului de sezon în Liga 1

  • Capturi TV @Telekom Sport

Sepsi, victorie entuziasmantă în startul noului sezon

Primul gol al sezonului 2021/2022 din Liga 1 a fost marcat de slovenul Rajko Rep (31 de ani). Mijlocașul cu 5 selecții în prima reprezentativă a șutat puternic dintr-o lovitură liberă de la 17 metri. Zidul ilfovenilor a cedat, iar portarul Aurelian Păun a văzut târziu mingea.

Sepsi a trecut cu bine peste primul hop din Liga 1 și se pregătește pentru debutul european. Joi, de la ora 21:45, joacă în turul 2 din Conference League, în deplasare, cu Spartak Trnava.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali, atacat de un patron din Liga 1: „Face o mare greșeală!”

Primarul Piteștiului reacționează în scandalul cu Gica Dobrin, legat de tricourile lui FC Argeș: „Nu sunt de acord cu așa ceva! Să plătească!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dora
dora  •  16 Iulie 2021, 21:21

De unde l-au adus pe Păun ăsta...de la Turris si nu a mai jucat de 6 luni de zile...Mai bine era păstrat in poarta Ureche, cel care a facut câteva meciuri f bune in playoff-ul sezonului trecut !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close