FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CS MIOVENI 3-1

Bergodi dezvăluie ce le-a spus jucătorilor la pauză, când Mioveni conducea pe terenul lui Sepsi

Cristiano Bergodi / FOTO: GSP
Cristiano Bergodi / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 19:53 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 20:19

Cristiano Bergodi (57 de ani), antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a explicat, la finalul meciului cu CS Mioveni, câștigat cu 3-1, cum și-a mobilizat jucătorii la pauză, când oaspeții se aflau în avantaj.

„Am luat trei puncte foarte importante. Îi felicit pe jucători, au câștigat meritat. Au crezut până la sfârșit și au dat trei goluri în 13 minute, e frumos. Au avut o mentalitate pozitivă. Jucătorii mei erau triști la pauză, am încercat să vorbesc cu ei și să le ridic moralul. 

Până la urmă, ocaziile au venit și au venit apoi și golurile. Adversarii noștri s-au apărat foarte bine, n-a fost ușor să-i desfacem. Sunt puncte importante pentru jucători, sunt rezultatul muncii băieților de la antrenament. Suferim uneori, dar trebuie să reacționăm ca o echipă bună. Încercăm să ajungem cât mai sus în play-out”, a declarat Bergodi, la Telekom Sport. 

Sepsi - CS Mioveni: a ieșit „2 pauză / 1 final”, după ce brigada de arbitri condusă de Mladinovici a gafat decisiv
SEPSI - CS MIOVENI 3-1
Sepsi - CS Mioveni: a ieșit „2 pauză / 1 final”, după ce brigada de arbitri condusă de Mladinovici a gafat decisiv

Sunt puncte importante pentru jucători, rezultatul muncii noastre de la antrenament. Suferim uneori, dar trebuie să reacționăm ca o echipă bună. Încercăm să ajungem cât mai sus în play-out. Felicit întreaga echipă, am luptat să întoarcem rezultatul și suntem fericiți că am câștigat. Mioveni a stat foarte bine în apărare, dar munca noastră a dat roade.

- Alexandru Tudorie, marcatorul unei „duble” în Sepsi - Mioveni 3-1

Citește și alte știri din Liga 1: 

VIDEO Sepsi - CS Mioveni: a ieșit „2 pauză / 1 final”, după ce brigada de arbitri condusă de Mladinovici a gafat decisiv

FOTO Arbitraj dezastruos în Sepsi OSK - CS Mioveni: eroare majoră la 1-1, care a stabilit învingătoarea: „Am tăcut, dar nu se mai poate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mihrp
mihrp  •  13 Martie 2022, 20:57

Eu nu citesc nicaieri in articol ce le-a spus Bergodi la pauza; se spune doar ca le-a ridicat moralul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează