FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO

SEPSI - DINAMO 0-1 // Concluziile lui Mircea Rednic după o nouă victorie: „Suntem în grafic, la 10 puncte de retrogradare” + un avertisment: „Ne despărțim dacă nu acceptă asta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 22:10

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a trasat concluziile după o nouă victorie reușită de echipa sa, 1-0 în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe. „Puriul” rămâne însă realist cu privire la șansele echipei de a ajunge în play-off.

„Mă bucur că am reușit a doua victorie din acest an, a fost un meci dificil. Cred că am dominat prima repriză, cei de la Sepsi nu prea s-au apropiat. Apoi, normal că cei de la Sepsi au ieșit la presing în repriza secundă, iar noi am început să pierdem duelul de la mijlocul terenului. Am avut și noroc la cele două bare. Mi-a plăcut prima repriză, am avut posesie și am pasat bine. 

Fiecare meci e foarte greu și suntem conștienți că mai avem mult de muncă. Jucătorii care au venit acuză oboseală și ușoare probleme, Atmane și Aliji au avut probleme azi. Pe mine mă interesează să ne refacem și să reușim să câștigăm și cu FC Botoșani.  Ar fi păcat să nu reușim asta. Nu vorbim de play-off, dar avem 10 puncte avans față de Dunărea Călărași, prima sub linie. Suntem în grafic, dar nu depinde totul doar de noi. Noi trebuie să câștigăm și vedem apoi ce se întâmplă, însă trebuie să fim realiști”, a spus Rednic, la Look Sport.

„Ne despărțim dacă nu acceptă regulile”

Rednic a surprins pe toată lumea trimițându-l în teren pe Ivan Pesic în ultimele 10 minute ale partidei, dar îl avertizează pe croat că va pleca de la echipă dacă nu acceptă diminuarea salarială. 

„Pesic n-a făcut pregătirea cu echipa, dar eu nu am nimic cu nimeni. El trebuie să înțeleagă că sunt niște reguli. S-ar putea să ne despărțim dacă nu acceptă regulile impuse”. 

„Fundașul central Ivan Hladik ajunge duminică, dar suntem descoperiți în flancul drept al apărării, Sorescu nu va juca etapa viitoare” Mircea Rednic

Vezi și: SEPSI - DINAMO // Noul „New Dinamo” confirmă! 3 concluzii după victoria cu Sepsi: ce s-a schimbat în atitudinea echipei, cine a impresionat + marele câștig din 2019

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  10 Februarie 2019, 10:36
Postat de bridges pe 09 Februarie 2019, 23:07

Dinamo are culoar pt a termina pe 6. Chiar daca nu tin cu ei vreau sa reuseasca, vreau ca Becali sa aiba adversari adevarati in Play Off, nu jaloane. As vrea Astra sa dea chix si are sanse sa mai faca un singur punct pana in final adica sa rateze Play Off-ul.

se zice ca de ce ti-e frica nu scapi ! mie imi este frica ca Viitorul este mai aproape, la cum joaca, sa sara din schema, Astra are sanse spre zero sa piarda play-off! in fine, o sa avem echipa care ataca cu decari (cu popi in coada) in mintea patronilor, una in play-off,una in play-out! ghiciti asemanarea intre ei! amandoi sunt albanezi, cum zice prostovanul ala care inca crede ca machidonii sunt albanezi (sau cine stie, incearca sa fie peiorativ, probabil pentru el e o rusine sa fi albanez!)!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  10 Februarie 2019, 10:12
Postat de doomsday1 pe 09 Februarie 2019, 22:57

la 5,redmic,ca in plaout se injumatatesc punctele. plus ca poate bate voluntari si atunci sunt 3 doar.

Daca Voluntari bate Botosani ( destul de improbabil, dar convenabil lui Dinamo), distanta va fi de 9 puncte. Si daca s-ar injumatati acum punctele, cum iti da tie 9:2=3???

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  10 Februarie 2019, 09:07
Postat de doomsday1 pe 09 Februarie 2019, 22:57

la 5,redmic,ca in plaout se injumatatesc punctele. plus ca poate bate voluntari si atunci sunt 3 doar.

Speram sa bata Voluntari maine! Bravo Randoame!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close