FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-1

SEPSI - DINAMO 0-1 // Eugen Neagoe, declarații VIRULENTE: „Mulți s-au speriat de noi! Să meargă Dinamo în play-off, toată lumea îi vrea acolo!”

Eugen Neagoe // FOTO: Raed Krishan
Eugen Neagoe // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 22:21

Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi, a fost extrem de final după înfrângerea suferită de echipa sa cu Dinamo, 0-1. Acuză o conspirație îndreptată împotriva echipei sale și se plânge indirect de arbitrajul lui Sebastian Colțescu, cel care a dictat penalty-ul din care Dinamo a reușit golul victoriei. 

„A fost un joc tensionat, cu multe durități. Aceasta este situația, suntem o echipă mică, prin muncă am ajuns pe locurile fruntașe, dar nu pot să comentez foarte multe. Am spus înainte de joc unele lucruri, mă așteptam la acest deznodământ, probabil și băieții au simțit acest lucru. Nu avem nicio șansă în acest mod! 

În fine, mai sunt trei jocuri, nouă puncte puse în joc, dar sunt sincer: indiferent de evoluția noastră, nu cred că avem nicio șansă să ne calificăm în play-off. Am avut un parcurs bun, iar mulți s-au speriat de poziția noastră din clasament. Vreau să văd cine ne va arbitra la următoarele meciuri, dar o să vedeți cum o să fim noi arbitrați!

Bravo celor de la Dinamo, să meargă în play-off, văd că toată lumea îi vrea acolo”, a declarat Eugen Neagoe la finalul meciului, la Look Sport.  

Conferința de presă a lui Eugen Neagoe:

Citește AICI cronica partidei Sepsi - Dinamo 0-1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  10 Februarie 2019, 09:23

Sepsi a incwput sa piarda meciuri foarte usor. De pe locul 4 se duc in jos ,semn ca au puncte destule si nu mai pot retrograda. Vand meciuri

petre47
petre47  •  10 Februarie 2019, 09:09

Am vazut intalnirea Sepsi-Dinamo. Nu pot numi meci de fotbal o brambureala la care au participat 22 baieti, cei mai multi veniti de aiurea si in care, timp de 90 min., s-au petrecut toate greselile posibile in jocul de fotbal. Iar unul dintre antrenori critica arbitrul!

ray51
ray51  •  10 Februarie 2019, 08:52

Eugene, nu-ti bate capul cu arbitrajul. Priveste cu nadejde inainte si fa-ti meseria. Meritul tau nu va ramane neobservat in ciuda detractorilor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează