FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - DINAMO 2-0

SEPSI - DINAMO 2-0 // Florin Bratu, speriat de incidentele de la final: "Mi-a fost teamă pentru Danciu"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 20:11

Florin Bratu (38 de ani), antrenorul lui Dinamo, e mulțumit de stilul de joc al elevilor săi din înfrângerea cu Sepsi OSK, scor 0-2. 

...despre desfășurarea jocului: "Fotbalul se joacă pe goluri. În această seară nu am reușit să înscriem. Din păcate, nu am funcționat din punct de vedere ofensiv, dar sunt mândru de modul în care au evoluat jucătorii mei. Spectatorii au văzut un meci cu două formații spectaculoase. Felicit adversarii. Vedem ce va fi meciurile următoare. Jucătorii noștri tineri prind curaj. Sunt singur că vom progresa"

...despre incidentele de la final: "Era distanță destul de mare. Nu am văzut exact evenimentele. «Danciu» și Bogdan Bălănescu au mers acolo pentru a nu denegera lucrurile. Mi-a fost teamă pentru «Danciu», de asta am mers acolo. Acum se simte bine, asta e important. Nu am avut cum să văd de la ce a pornit conflictul"

...despre neconvocarea lui Torje: "Gabi a avut probleme la spate. Nu a fost apt sută la sută. L-am înțeles și am căzut de comun acord. Nu este nicio situație tensionată între noi. Nu ne-am certat niciodată! Îl respect mult, am fost colegi de cameră, e un jucător care a făcut lucruri importante pentru Dinamo", a declarat Bratu la TV Telekom Sport

ETAPA A 7-A

Play-off
Craiova - Viitorul 3-3 Detalii AICI
FCSB - CFR 1-1 Detalii AICI
luni, 20:45 Astra - Iași

Play-out
Voluntari - Juventus 0-1 Detalii AICI
Timișoara - Chiajna 1-0 Detalii AICI
Gaz Metan - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Sepsi - Dinamo 2-0 Detalii AICI!

 CLASAMENT PLAY-OUT

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1224646294236942
Adrian Dancu  •  01 Mai 2018, 14:35

Bratu tu n-ai nici o treaba cu antrenoratul . Tu esti cu gelul in par , cu Digi , la povesti ... etc. Sa-ti fie rusine ca te-a batut o echipa ..ambitioasa de altfel , dar care in CENTENARUL Marii uniri nu trebuia sa invinga Dinamo Bucuresti. Esti un antrenor slab din pacate si nici nu mai poti creste. Cu tavne si nervi nu reusesti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează