FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

SEPSI - DINAMO // 3 jucători din lotul lui Dinamo, marii remarcați ai primei reprize cu Sepsi: „El are calități extraordinare pentru fotbalul românesc”

Mattia Montini a înscris 6 goluri pentru Dinamo în 6 apariții // FOTO: Cristi Preda
Mattia Montini a înscris 6 goluri pentru Dinamo în 6 apariții // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 20:58

Ianis Zicu, 35 de ani, fost jucător la Dinamo, a remarcat trei jucători dinamoviști în prima repriză a partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Atacantul Mattia Montini, 26 de ani, și mijlocașii Simon Zenke, 30 de ani, și Rachid Ait-Atmane, 26 de ani, au fost cei care l-au impresionat pe Zicu. 

„Montini are calități extraordinare pentru fotbalul românesc. Și Zenke mi-a plăcut, la fel cum mi-a plăcut și Atmane. Omogenitatea nu e un criteriu important, mai importantă e valoarea jucătorilor”, a spus Ianis Zicu, la TV Digi Sport.

Mattia Montini este surpriza plăcută a lui Dinamo din acest sezon, italianul adus de Mircea Rednic reușind până acum 6 goluri în 6 meciuri oficiale. 

Vezi și: SEPSI - DINAMO // Mesajul provocator afișat de fanii lui Dinamo la Sfântu Gheorghe + scandări xenofobe repetate ale ultrașilor, jandarmii au intervenit în forță

Urmărește AICI partida dintre Sepsi și Dinamo 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează