FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO

SEPSI - DINAMO. Cosmin Contra, schimbări masive în primul „11” » Pe cine a pedepsit după înfrângerea cu Craiova

Cosmin Contra e sub presiune și ar putea pleca din „Ștefan cel Mare” în cazul în care „câinii” nu câștigă nici la Sfântu Gheorghe
Cosmin Contra e sub presiune și ar putea pleca din „Ștefan cel Mare” în cazul în care „câinii” nu câștigă nici la Sfântu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 20:40 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 21:32

SEPSI - DINAMO. Cosmin Contra e sub presiune și ar putea pleca din „Ștefan cel Mare” în cazul în care „câinii” nu câștigă nici la Sfântu Gheorghe. Încolțit din toate părțile, „Guriță” a pregătit mai multe schimbări în primul „11” pentru disputa din Covasna.

  • Sepsi - Dinamo se joacă azi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

Prima decizie imporantă luată de Contra a fost înlăturarea căpitanului Ante Puljic din echipa de start. Croatul, care a comis penalty-ul din meciul cu Craiova, a fost înlocuit cu Abdoulaye Ba, senegalezul venit de la Rayo Vallecano.

În al doilea rând, în partitura de start apar și fundașii laterali care au absentat etapa trecută. Alexander Gonzalez (menajat etapa trecută) și Isma Lopez (suspendat) revin printre titulari. 

Surprize sunt și la jumătatea terenului. Paul Anton îi ia locul lui Janusz Gol, polonezul fiind suspendat astăzi.  Titular este și puștiul Valentin Ioan Borcea, cel care, cel mai probabil, va fi înlocuit după câteva minute cu Borja Valle. 

În continuare, așa cum s-a întâmplat și în derby-ul cu CS Universitatea Craiova (0-1), Contra mizează în poartă pe „veteranul” de 36 de ani Rene Hinojo. Astfel, Tomas Mejias, cel care a început sezonul titular, vede din nou meciul de pe banca de rezerve. 

Sepsi - Dinamo, echipe de start: 

SEPSI OSK: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Fl. Ștefan - I. Fulop, Vașvari, Aganovic - Safranko, G. Dragomir, Petrila
REZERVE: Collado, Deligiannidis, Ștefănescu, Fofana, Golofca, Bajrovic, L. Fulop, Purece, Achahbar
ANTRENOR: Leo Grozavu

DINAMO: Rene Hinojo - Gonzalez, Ba, R. Grigore, I. Lopez - A. Garcia, Anton - Sorescu, Borcea, Camara - Nemec
REZERVE: Mejias, A. Radu, Ehmann, M. Gueye, B. Valle, Măgureanu, Fabbrini, Crețu, Puljic
ANTRENOR: Cosmin Contra

Urmărește AICI meciul Sepsi - Dinamo

SEPSI - DINAMO. Fanii „câinilor” sunt indignați de noul echipament: „Cel mai urât din istorie. Parcă ar fi Viitorul Scornicești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
viorelpreda
viorelpreda  •  24 Octombrie 2020, 21:49

Deci tinem cu alb-rosii.Aia verzi probabil sunt ungurii.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  24 Octombrie 2020, 21:29
Postat de doomguyslayer pe 24 Octombrie 2020, 21:13

pujilici ala este un ***. cum bah sa te umilesti sa revii la vitan barzesti? acum primesti ce meriti,esti umilit ***. bravo,sper sa nu uiti toata viata umilinta asta inumana,om cu nume de ***.

Sufera in tacere!

spritz123
spritz123  •  24 Octombrie 2020, 21:21

incoltit, haituit...hingherit...mai trebuie schimbata femeia de serviciu , paznicul si soferul si s-au rezolvat problemele

Vezi toate comentariile (5)
Comentează