FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO

SEPSI - DINAMO. Fanii „câinilor” sunt indignați de noul echipament: „Cel mai urât din istorie. Parcă ar fi Viitorul Scornicești”

Dinamo a jucat în verde la Sfântu Gheorghe. foto: Cristi Preda +20   FOTO
Dinamo a jucat în verde la Sfântu Gheorghe. foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 20:16 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 23:20

SEPSI - DINAMO. Mai mulți fani dinamoviști și-au exprimat nemulțumirea în spațiul online vizavi de echipamentul de culoare verde pe care „câinii” l-au purtat în meciul de azi, de la Sfântu Gheorghe. 

  • Sepsi - Dinamo se joacă astăzi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, Digi Sport și TV Telekom Sport

„Câinii” au anunțat încă de vineri, pe contul oficial de Facebook, că vor evolua în verde la Sfântu Gheorghe. Nemulțumiți, câțiva fani au lăsat comentarii ironice la postarea respectivă, criticând decizia de marketing luată de șefi. Mai jos sunt câteva dintre comentariile dezaprobatoare ale suporterilor:  

  • Dima Gabriel: „Parcă ar fi Viitorul Scornicești în verde” 
  • Robu Ionuț Alexandru: „Cel mai urât echipament din istorie” 
  • Costel Croitorescu: „Nu mai suntem «câinii roșii». Am devenit «virușii verzi»?” 
  • Octavian Vintilă: „Verde? Alb-roșu reprezintă Dinamo, nu verde! Că nu suntem de la spații verzi”

Dinamo a mai evoluat în această culoare în sezonul 2013-2014, roș-albii folosind în două rânduri echipamentul verde în acea ediție de campionat (foto aici).  

SEPSI - DINAMO. Fanii „câinilor” sunt indignați de noul echipament: „Cel mai urât din istorie. Parcă ar fi Viitorul Scornicești”

Dinamo, varianta neon » Echipament inedit pentru meciul cu Sepsi

Cu ocazia meciului cu Sepsi OSK, Dinamo va purta pentru prima dată noul echipament de deplasare. Realizat de Macron, sponsorul tehnic al „câinilor”, acesta este de culoare verde neon.

După ce etapa trecută, în înfrângerea cu CS Universitatea Craiova (scor 0-1), Dinamo a purtat pentru prima dată echipamentul de acasă din acest sezon, la următoarea partidă, „câinii” vor evolua în premieră în echipamentul de deplasare, de culoare verde.

SEPSI - DINAMO. Fanii „câinilor” sunt indignați de noul echipament: „Cel mai urât din istorie. Parcă ar fi Viitorul Scornicești”

VIDEO Marian Savu rămâne pesimist în privința noilor investitori de la Dinamo: „Nu s-a schimbat nimic de la Revoluție”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. Dumitru Dragomir a găsit soluția pentru redresarea „câinilor”: „N-ar mai pierde 3 meciuri până la finalul campionatului”

EXCLUSIV „La Dinamo nu s-a schimbat nimic după Revoluție!” » Golgeterul României de acum 20 de ani face o previziune sumbră: „Mai stau spaniolii până atunci?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
lionforever
lionforever  •  25 Octombrie 2020, 18:01

Cum parcă am fi viitorul scornicești, sigur sunt viitorul dar nu scornicești ci viitorul vișinescu.

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  25 Octombrie 2020, 02:37

romprest

1578362032478810
Tihamér Takó  •  24 Octombrie 2020, 22:52

Dinamo a vrut sa faca cadou cavalcada de culori rosu-alb-verde celor din Sfantu Gheorghe,cu rugamintea sa nu marcheze prea multe goluri !!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează