FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC ARGEȘ 1-0

SEPSI - FC ARGEȘ 1-0. Ionuț Badea dă vina pe arbitraj: „Penalty inventat” + răspuns acid pentru Adi Mutu

Ionuț Badea, 44 de ani, antrenorul lui FC Argeș, a dat vina pe arbitraj după încă o înfrângere în Liga 1, 0-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe. +47   FOTO
Ionuț Badea, 44 de ani, antrenorul lui FC Argeș, a dat vina pe arbitraj după încă o înfrângere în Liga 1, 0-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 18:04 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 18:59

Ionuț Badea, 44 de ani, antrenorul lui FC Argeș, a dat vina pe arbitraj după încă o înfrângere în Liga 1, 0-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Sunt situații pe care arbitrii le-au decis într-o singură direcție în acest sezon. Astăzi, a fost un penalty aproape inventat. Pe noi ne-a interesat doar rezultatul azi. Trebuie să ne apărăm, nu vrem să facem spectacol. 

Păcat că se întâmplă așa ceva pe parcursul unui joc... Mulți jucători m-au nemulțumit pe teren, dar aceste lucruri trebuie să le vorbim în vestiar. Au fost multe momente când echipa a jucat un fotbal creativ, oricum”, a spus Badea la TV Telekom Sport.

Sepsi - FC Argeș, decis de un penalty

În minutul 56, centrarea din partea dreaptă a lui Dimitrov a ajuns la Fulop, care a reluat cu capul. Balonul a atins brațul lui Meza Colli, iar „centralul” Horia Mladinovici a dictat penalty, transformat ulterior de același Fulop.

SEPSI - FC ARGEȘ 1-0. Ionuț Badea dă vina pe arbitraj: „Penalty inventat” + răspuns acid pentru Adi Mutu

Sursă foto: capturi Digi Sport

Ionuț Badea, răspuns pentru Adi Mutu: „Greșește cu acei termeni”

De asemenea, tehnicianul piteștenilor i-a răspuns lui Adi Mutu, selecționerul României U21, care a vorbit la GSP Live în această săptămână despre antrenorii din Liga 1 care decid să schimbe al doilea fotbalist eligibil pentru naționala de tineret în primele minute ale meciului. 

„E simplu. Toţi jucătorii pe care i-am schimbat sunt tineri şi foarte tineri. Azi am avut un fotbalist din 2003. Adi e amicul meu, dar greşeşte şi când foloseşte termenii. A spus penibil şi ridicol. 

În cel mai bun caz sau cel mai rău caz, se putea spune că e inuman, că e umilitor, că e degradant, dar doar dacă este un bun plac al cuiva, ceea ce nu e cazul la noi. Noi avem jucători tineri şi foarte tineri, care nu sunt pe radarul selecţionerului naţionalei sub 21 de ani”

Ionuț Badea, antrenor FC Argeș

VIDEO Adrian Mutu la GSP Live: „E penibil să scoți un jucător U21 în minutul 1”

FOTO Cele mai interesante imagini din meciul Sepsi - FC Argeș 1-0

+43 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Florin Prunea, ofertat de marea rivală: „Mă certa nevasta de mă rupea”

Mihai Stoica exultă înainte de meciul cu Dinamo! Revenire-cheie pentru FCSB: „Asta da veste în zi de derby”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
tivireli
tivireli  •  03 Octombrie 2020, 20:21

Sunt convins ca veti gasi solutii si in final veti rezista in Liga 1. HAI ARGESU!

tivireli
tivireli  •  03 Octombrie 2020, 20:20

Dl Badea, nu va luati dupa Dan Petrescu, pt ca la el este alta situatie, are jucatori foarte valorosi, cu mult peste under 21. Dar restul echipelor, si inclusiv Dvs, nu aveti jucatori cu mult peste cei mici. Dovada ca nu reusiti sa rezolvati nimic cu schimbarea in minutul 1. Discutati si Dvs, cu cei mai batrani din echipa, sau macar cu Prepe, si vedeti ca veti gasi o solutie sa nu mai oferiti asemenea momente acestor copii. Dvs, ati uitat cum erati la varsta lor? Pacat. Eu sunt un suporter cu multi ani si de fotbal si de viata. I-am iubit pe Dobrin si Balaci. Cu Ilie am fost coleg.

tivireli
tivireli  •  03 Octombrie 2020, 20:05

Dl Badea, decât sa pierzi cinci-șase meciuri cu bătrâni , mai bine pierzi cu copiii. Aceștia pot creste in cinci meciuri cât nu pot creste bătrânii. Dacă tot pierzi schimbând in min.1, nu mai bine pierzi cu el in teren măcar o repriza?Si in cinci meciuri poate ai găsit under 21 potrivit sa nu-ți mai strice jocul. Dar pt asta trebuie CAP. Dacă ai !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează