FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC VOLUNTARI 4-0

UPDATE / FOTO Iată ce au văzut Bîrsan și Colțescu! » Unghiul care a lămurit totul la penalty-ul din Sepsi - FC Voluntari + verdictul lui Crăciunescu

Contactul dintre Nicolae Carnat și Cosmin Matei +14   FOTO
Contactul dintre Nicolae Carnat și Cosmin Matei

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 19:13 / Actualizat luni, 04 martie 2024 19:14

Sepsi OSK a deschis scorul în meciul cu FC Voluntari 4-0, penultimul al etapei 29 din Superligă, grație unui penalty contestat de oaspeți ♦ Cosmin Matei a căzut de lângă Nicolae Carnat, Marius Ștefănescu a transformat lovitura de pedeapsă ♦ O reluare care nu a fost oferită inițial pe transmisiunea partidei demonstrează că decizia a fost una corectă.

Penultima partidă a etapei 29 din sezonul regulat le-a pus față în față pe Sepsi OSK și FC Voluntari. Covăsnenii, încă angrenați în cursa pentru un loc de play-off, au nevoie de victorie pentru a mai spera la accederea în grupa pentru campionat.

FCSB, la un pas să piardă la „masa verde” cu Petrolul! » Mutarea care ar fi dinamitat campionatul: „Ce să fac? Să pierd meciul că vrei tu?”
FCSB
FCSB, la un pas să piardă la „masa verde” cu Petrolul! » Mutarea care ar fi dinamitat campionatul: „Ce să fac? Să pierd meciul că vrei tu?”

Sepsi a deschis scorul cu Voluntari din penalty

Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru gazde. În minutul 10, Marius Ștefănescu a deschis scorul, transformând un penalty acordat de „centralul” Marcel Bîrsan și contestat de oaspeți, îndeosebi de Nicolae Carnat, autorul presupusului fault.

Acțiunea s-a petrecut în minutul 9. Kallaku l-a angajat pe Cosmin Matei cu o pasă în careul advers, iar decarul covăsnenilor a căzut în drumul spre poartă, după ce Carnat a trecut prin spatele lui și i-a prins piciorul cu genunchiul stâng.

În reluările oferite inițial pe transmisiunea partidei, contactul nu a fost evident, dar decizia a rămas în picioare. Un unghi disponibil ulterior a demonstrat că jucătorul Voluntariului l-a lovit peste picior pe Matei cu genunchiul stâng, provocând prăbușirea acestuia.

+10 FOTO

Bîrsan nu a fost chemat să revadă faza de către arbitrii din camera VAR, Sebastian Colțescu și Ionuț Coza, astfel că Ștefănescu a transformat penalty-ul și a dus-o pe Sepsi în avantaj.

„Am fost atins. Nu am văzut reluarea, dar cu siguranță am fost atins în timpul alergării”, a comentat Cosmin Matei după meci.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a fost pe aceeași lungime de undă cu arbitrii meciului: „Matei e lovit mai întâi de adversar, apoi normal că îi vine piciorul în al lui”.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai multe știri din Superligă:

Șefii lui Dinamo s-au convins și au demarat negocierile
DINAMO
Șefii lui Dinamo s-au convins și au demarat negocierile
Cine se califică în play-off? Toate calculele pentru ultimele două locuri + două scenarii SF cu egalitate între 4 echipe!
PLAY-OFF
Cine se califică în play-off? Toate calculele pentru ultimele două locuri + două scenarii SF cu egalitate între 4 echipe!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
deal1
deal1  •  04 Martie 2024, 20:07

Asa e în campionatul nostru, jucatorii fac căderi de calciu când ajung în careul advers. Asa sunt învățați, cred ca au antrenamente specifice pentru asta. Când ajung în alte campionate lustruiesc scaunele din tribuna, nu au loc nici măcar pe băncile de rezerva.

troll_csA_de_LaCluj
troll_csA_de_LaCluj  •  04 Martie 2024, 20:03

Nimic nu-l mai recomandă pe ion să emită păreri despre fazele de arbitraj.Probabil că-l tot citează gsp.ro pentru simplu fapt că-i vechi tovarăș de viață cu ovidiu.

freddy
freddy  •  04 Martie 2024, 19:41

Si uite cum la 24 de ore, dupa ce se uita de 10 ori la o reluare, toti in studio la digi spun ca a fost penalty si la Popescu si la Coman. Le vazusem in direct. Daca TE UITI le vezi, daca nu vrei, ca Balint, sa le vezi, nu le vezi nici cand iti arata cu degetul. Plus fault Radaslavescu, la Cretu, plus galben degeaba pt Ngezana. Sunt doua posibilitati! Ori arbitrii sunt extrem extrem de slabi, ori sunt interesati.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează