FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo s-au convins și au demarat negocierile

Zeljko Kopic // FOTO: Cristi Preda
Zeljko Kopic // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 14:38 / Actualizat luni, 04 martie 2024 17:18

Șefii clubului Dinamo au demarat discuțiile cu antrenorul croat Zeljko Kopic pentru a continua și din vară în „haită”, indiferent de ceea ce se va întâmpla în această primăvară cu echipa. ♦ Totodată, oficialii grupării au pornit negocierile și cu alți fotbaliști cărora li se termină contractele la vară. ♦ Velkovski este deja monitorizat de alte formații din Superliga!

Zeljko Kopic, 46 de ani, a devenit în scurt timp cel mai apreciat dinamovist de către suporterii „câinilor”. Nu pentru că și-a atașat o eșarfă în culorile clubului la manșetă, ci pentru că le-a redat optimismul și încrederea fanilor în perspectiva luptei pentru salvarea de la retrogradare.

Dinamo își pregătește propriul director sportiv! Care mai este situația lui Gabriel Tamaș
DINAMO
Dinamo își pregătește propriul director sportiv! Care mai este situația lui Gabriel Tamaș

Au demarat discuțiile cu Zeljko Kopic

Roș-albii pregătesc în această săptămână ultima etapă din sezonul regulat, vineri seară, cu UTA, pe teren propriu, bucureștenii luptându-se cu Mircea Rednic, un antrenor cu multe simpatii în rândul dinamoviștilor. "Puriul" i-a dus pe arădeni din zona retrogradării până la a se lupta cu șanse sporite pentru un loc în play-off.

Concomitent cu pregătirea meciului cu "textiliștii" și cu ceea ce va urma în play-out, cei de la Dinamo au demarat discuții multiple în dorința de a-și securiza viitorul sezon. Indiferent de ceea ce se va întâmpla în această primăvară.

Conform informațiilor GSP.ro, confirmate și de oficialii clubului, conducătorii "câinilor" au pornit discuțiile pentru a continua colaborarea cu Zeljko Kopic și din vară. Indiferent că va salva sau nu echipa. Croatul este apreciat de întreaga suflare dinamovistă, iar cei de la club nu vor să fie prinși pe picior greșit de ceea ce ar putea urma.

8mii de euro este salariul lunar al lui Zeljko Kopic la Dinamo, o remunerație ce nu prinde Top 10 în rândul salariilor din Liga 1

Zeljko Kopic a fost pe lista lui Ferencvaros și pe a unei echipe din Arabia Saudită înainte de Dinamo!

În decembrie 2023, Kopic a fost de acord să se înhame la proiectul propus de Dinamo și nu a avut multe solicitări. A dorit și el să reintre în circuit, fiind atras și de brandul "câinilor".

Conform informațiilor GSP, înainte de angajamentul propus de români, "Kopa" a fost pe lista unui club istoric din Ungaria, Ferencvaros, campioana maghiară, dar și pe a unei echipe din Arabia Saudită. Niciuna dintre propuneri nu s-a materializat, în cele din urmă. Ungurii au preferat să-l angajeze pe sârbul Dejan Stankovic, 45 de ani, ex-Sampdoria, ex-Steaua Roșie Belgrad.

În cele din urmă, Kopic a semnat cu Dinamo, și-a adus un preparator fizic, apoi un antrenor secund, a contribuit la aducerea unor fotbaliști care deja au început să dea randament și, cel mai important, a început să producă rezultate cu echipa, care își joacă șansele chiar de a se salva fără baraj!

10puncte a bifat Kopic cu Dinamo în 8 etape din 2024. Pe lângă cele 6 puncte din finalul lui 2023

Darko Velkovski a atras deja privirile altor echipe din Liga 1

Totodată, pe lângă lămurirea situației lui Kopic pentru viitor, Andrei Nicolescu et Co vor să încerce să prelungească angajamentele cu câțiva dintre fotbaliștii ce au sosit în mercato invernal și care au semnate contracte doar până la vară.

Printre alții, cu Darko Velkovski, 28 de ani, internațional nord-macedonean, fotbalist care este monitorizat deja și de alte grupări din Superliga, pe lângă faptul că impresarul său caută să-i găsească o situație mai bună financiar în afara României.

Ca și Milanov și Pavicic, Velkovski a fost convins de Kopic să semneze cu Dinamo, pe baza relațiilor personale ale croatului.

7meciuri și un gol a strâns Velkovski în tricoul lui Dinamo

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

EXCLUSIV „King” Șumi de ziua lui: de la marele cutremur din 1977 la dedicațiile de azi, africani și o brățară de aur cadou

EXCLUSIV Câți bani le lasă pe masă multimilionarul Ionuț Negoiță celor 4 copii ai lui: „Și am și pretenții!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  04 Martie 2024, 22:37

Dinamo avea mare nevoie de un Klopp

Trotsky
Trotsky  •  04 Martie 2024, 18:54

Fake news

redbuldog
redbuldog  •  04 Martie 2024, 18:19

Kopici de de pus in ,,rama"! Omul sa dovedit mai dinamovist,decat majoritatea ,,gloriilor" care priveau sfarsitul lent al clubului sau ii cantau prohodul...!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează