GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

EXCLUSIV Câți bani le lasă pe masă multimilionarul Ionuț Negoiță celor 4 copii ai lui: „Și am și pretenții!”

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 13:30 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 17:17

Fostul patron al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, 50 de ani, a explicat pentru Gazeta Sporturilor cum funcționează relația cu copiii lui și de ce nu le-a lăsat mulți bani pe mână, în ciuda faptului că el este multimilionar.

Ionuț Negoiță, 50 de ani, s-a despărțit de Dinamo în 2020, fostul patron al "câinilor" având afaceri multiple în diverse sectoare, în special în imobiliare. Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, a explicat cum a decurs relația dintre el și copiii săi, discuția pornind de la pericolele ce-i pândesc pe tineri în vremurile pe care le trăim.

100de milioane de euro este averea pe care o are Ionuț Negoiță conform Top 300 Capital

Copiii cei mari au făcut școala la Londra

Businessman-ul are patru copii din cele două mariaje ale sale. Cu Carmen îi are pe Ingrid (23 de ani) și Harold (21 de ani). Cu Adina Negoiță are doi copii, Sara (9 ani) și Lara (6 ani). De fapt, literele prenumelor celor patru copii ai săi au fost folosite de ex-dinamovist pentru a da numele unui proiect imobiliar de proporții în Capitală, HILS.

Copiii cei mari au trecut prin mai multe etape de dezvoltare, au făcut școala în străinătate, la Londra. Așa cum povestea Carmen Negoiță, anul trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ingrid a terminat Facultatea de PR și Comunicare, a avut chiar un job la un lanț de cafenele din Londra, iar Harold a terminat liceul în capitala Regatului, iar acum este student la o universitate de business din Lausanne, Elveția.

Intervievat de GSP.ro și chestionat dacă se teme de pericolele ce-i pândesc pe tineri, Ionuț Negoiță a replicat:

„Sunt lucruri care se întâmplă bine și foarte bine, pe care noi nu le-am trăit, că n-am avut posibilitățile necesare. Dar acestea vin la pachet cu cele rele.

Un anumit tip de comportament este nociv, cum că putem vorbi orice, oricum, uneori, promovat în media fiindcă se vinde. Drogurile. Sunt nenorocire! N-am avut contact cu asemenea oameni, doar ceea ce aud, iar copiii mei sunt în banca lor. Copiii sunt educați de părinți, dar și de școală, stradă, anturaj".

Ionuț Negoiță despre cum i-a obișnuit pe copiii lui: „Nu le dau bani nelimitat. Dacă și câștigă un bănuț, știu să-l aprecieze"

„Puneți anumite bariere copiilor?", a fost întrebat omul de afaceri. Care a recunoscut, franc, faptul că a impus anumite restricții moștenitorilor săi.

„În primul rând, nu le dau bani nelimitat. Și am și pretenții! Sunt pe la școli pe afară, cu școala plătită, cu chiria plătită. Principiul este ca ei să și lucreze. Dacă unor copii le dai bani fără măsură, le lași și timp și nu ceri nimic de la ei, probabilitatea de a se apuca de prostii crește.

Dacă se ocupă de școală și ai pretenții să aibă rezultate, dacă își mai iau și un part-time să lucreze pe undeva, să capete experiență de viață, ar trebui să fie OK.

Dacă și câștigă un bănuț, puțini, știu să-i aprecieze. Vina copiilor este mică în comparație cu cea a părinților. Am văzut mulți părinți cu bani, pe merit sau pur și simplu, care se dau grozavi la copii, le arată cât de importanți sunt ei, le dau și lor, le explică un detaliu fals, că sunt „mai speciali" având bani... Le arată că este o virtute să ai bani. Și rezultatele le vedem la TV, le citim în presă", a mai declarat Negoiță.

Teamă? Sunt multe conflicte, războaie, detalii care sunt îngrijorătoare. A fost o perioadă de liniște, cel puțin în zona noastră, se pare că se revine la ceea ce citeam în istorie, cu multe războaie. Că a fost liniște ca până acum, Doamne ajută!, să sperăm că nu vor fi alte probleme și mai mari
Ionuț Negoiță

Citește și alte știri:

Primul impact cu România al unui star din Bosnia: atacat și alergat de câini! » Cum trăiește în Cluj: „Veniți și vedeți cu ochii voștri!”
INEDIT
Primul impact cu România al unui star din Bosnia: atacat și alergat de câini! » Cum trăiește în Cluj: „Veniți și vedeți cu ochii voștri!”
CCA a publicat înregistrarea audio » Dialogul dintre Bîrsan și Feșnic la golul anulat de VAR: „Ăla e, da. Salvăm imaginea și o dăm”
FCU - POLI IAȘI 1-1
CCA a publicat înregistrarea audio » Dialogul dintre Bîrsan și Feșnic la golul anulat de VAR: „Ăla e, da. Salvăm imaginea și o dăm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
George111
George111  •  28 Februarie 2024, 18:10

Bravo Negoiță !

iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  28 Februarie 2024, 17:30

Ce treaba avem noi cu asta si cu copiii lui ?? Sa-l vedem la facultate !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează