FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-1

VIDEO CU FAZA Jucătorul lui Sepsi a izbucnit la interviu, după penalty-ul dat de Bîrsan: „Dacă eu pot să îl dau jos pe Compagno, înseamnă că sunt Van Dijk”

Sepsi - FCSB/ foto Raed Krishan (GSP)
Sepsi - FCSB/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 24 octombrie 2022 23:52 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 00:40

Sepsi - FCSB 0-1. Denis Ciobotariu a acuzat arbitrajul lui Marcel Bîrsan. „Centralul” a dictat câte o lovitură de la 11 metri pentru fiecare echipă. Pentru FCSB a marcat Compagno, iar Tudorie a ratat la Sepsi.

Ciobotariu a fost cel care a comis penalty-ul obținut chiar de Andrea Compagno. Fundașul a acuzat o simulare din partea italianului și susține că el a fost cel lovit de atacant.

Declarațiile lui Denis Ciobotariu după Sepsi - FCSB 0-1

„Efectiv penibil. Se folosește de braț, eu protejez și dă penalty. Am și întrebat: «Ce dai?». Nici nu a analizat la VAR. La noi a stat 5 minute. Ce să joci? Cu ei vorbea, la noi... galben. Cu CFR la fel. Nu erau linii să se tragă, ca la ofsaid. Păi, pentru ce mai e VAR? 

Gigi Becali și-a certat cei 2 favoriți, imediat după victoria cu Sepsi: „N-ai voie! Jucam în 10 oameni” + pe cine a remarcat: „Și-a scos deja banii!”
Sepsi - FCSB
Gigi Becali și-a certat cei 2 favoriți, imediat după victoria cu Sepsi: „N-ai voie! Jucam în 10 oameni” + pe cine a remarcat: „Și-a scos deja banii!”

Noi jucăm fotbal frumos. Dacă nu e penalty, de ce să dai? Dacă cineva îmi zice că pot să îl iau cu o mână și să îl dau jos, înseamnă că sunt Van Dijk. Pe bune, e de râs. 

Sunt 3 echipe care trebuie să fie în play-off. Ieri la CFR, ați văzut. 

Pot să zic că am jucat prost? Nu.

Dacă nu sunt penalty-uri, cartonașe roșii, de ce le primim? Nu îmi dau seama. E clar că e o problemă și la noi. Trebuie să marcăm mai mult. Trebuie să facem ceea ce ține de noi, efectiv. Se întâmplă o dată, de două, de trei ori. Noi nu zicem nimic. Cu CFR nu am zis nimic. Dar după ce am văzut că i-a spart fața lui Dumitrescu, m-a pufnit râsul. Acum la fel, el îmi dă cu cotul și dă penalty pentru ei”, a declarat Ciobotariu la flash-interviu.

Bergodi: „Nu am nimic de reproșat”

„Nu am meritat deloc să pierdem. Felicit băieții, evoluția a fost foarte foarte bună. Numai două episoade nu ne-au permis să câștigăm. Se joacă pe goluri, dacă nu dai gol... Nu pot să reproșez nimic. E frustare. Nu vorbesc de arbitraj, că îmi dă 2 etape de suspendare. 

Compagno e un atacant bun, a căzut acolo dintr-un duel corp la corp. Păcat că s-a dat penalty acolo, nu a fost. Din păcate, am ratat și noi șansele noastre. Trebuie să exersăm finalizarea. În 20 de secunde am dat pe lângă, apoi a apărat portarul. Trebuie să schimbăm la 11 metri, dacă unul ratează.

Eu văd că FCSB, Rapid, Farul, CFR și Craiova vor intra în play-off. Noi vom lupta cu ceilalți pentru ultimul loc. Noi sperăm să intrăm. Dacă deranjăm pe cineva, nu știu, nu pot să zic”, a declarat Cristiano Bergodi după meci.

SEPSI - FCSB 0-1 / Alexandru Tudorie, declarații după înfrângere

Citește și:

Sacrificiile făcute de Hagi pentru Farul: „Trebuie să știți asta! Eu sunt ca meșterul Manole”

Andrei Miron, prezentat oficial în Liga 1: „Am ajuns la un club de tradiție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
atthur
atthur  •  25 Octombrie 2022, 19:40
Postat de alenb pe 25 Octombrie 2022, 11:00

Penaltyul lui Sepsi nu a fost? Ia mai uita-te pustulica, vezi ca i-a intins tricoul cateva secunde bune. Singurul penalty inventat in ultimele 2 zile a fost cel la Compagno.

Da,tu nu ești singurul prost de p-aci,dar,cu siguranță ești printre cei mai proști posibili.

elgabri
elgabri  •  25 Octombrie 2022, 13:06

ZCSB istii simuleaza la greu iar arbitrii dau penalty uri la orice iar CCA este afiliata la ZCSB !!

elgabri
elgabri  •  25 Octombrie 2022, 12:23

A fost fault de baschet ;)) trebuia sa dea 2 penalty uri ;))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează