FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

Gigi Becali și-a certat cei 2 favoriți, imediat după victoria cu Sepsi: „N-ai voie! Jucam în 10 oameni” + pe cine a remarcat: „Și-a scos deja banii!”

FCSB a câștigat deplasarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și urcă pe loc de play-off în Liga 1. Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul vicecampioanei, a comentat prestația formației sale. +43   FOTO
FCSB a câștigat deplasarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și urcă pe loc de play-off în Liga 1. Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul vicecampioanei, a comentat prestația formației sale.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2022 23:46 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 08:59

FCSB a câștigat deplasarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și urcă pe loc de play-off în Liga 1. Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul vicecampioanei, a comentat prestația formației sale. 

„Sunt bucuros, am urcat pe locul 6 și avem perspective bune. Spunea cineva că dacă nu era Târnovanu... Bine, bă, atunci îl scoatem și jucăm fără portar. E prea tânăr acum ca să îl vindem. E sub 21, poți face ce vrei cu jucătorii de câmp. 

Mi-au plăcut Pantea și Comapagno. Orice minge a avut, a făcut ceva cu ea. Chiar și Crețu și-a revenit. Compagno și-a scos deja banii. Dacă era alt jucător în locul lui, nu mai câștigam meciurile. El ne-a salvat vreo 3 meciuri!”, au fost lucrurile bune remarcate de Gigi Becali în intervenția de la Prima Sport. 

Dawa, o nouă prostie la FCSB: putea fi eliminat + Reacție violentă în tribune
Sepsi - FCSB
Dawa, o nouă prostie la FCSB: putea fi eliminat + Reacție violentă în tribune

Gigi Becali, după Sepsi - FCSB 0-1: „Coman și Edjouma m-au dezamăgit!”

Gigi Becali a continuat apoi cu „lista neagră” de la Sf. Gheorghe. Au fost taxați Dawa, Florinel Coman și Edjouma. 

„Eu cred că așa ar trebui să se arbitreze. Eu sunt adeptul acestui tip de arbitraje. Dacă ești fundaș central (Dawa), de ce să îl tragi de tricou pe Tudorie? Nu ai voie să îl tragi! Nu că mai ușor sau mai tare. Pune piciorul la minge, că nu se joacă fotbalul cu mâna pe tricou.

M-a dezamăgit Coman, dar și Edjouma. Malcom era favoritul lui, dar noi jucam în 10 oameni azi. El încurca echipa, le zicea lor să vină să o ia, că el nu vrea să paseze. Și acum am încredere în el, dar trebuie să știe că nu se joacă așa fotbal. În meciurile tari, cu OSK, trebuie să fii atent”, a continuat Becali. 

De Miculescu nu pot să zic că sunt mulțumit, dar nici nu pot să zic ceva rău. Pe el l-am luat ca investiție, ca să iau bani pe el în viitor. E prea copil. Dar nu mi-a plăcut cum a șutat la o fază. Ține, mă, mingea, dacă nu poți să dai gol. El are fizic frumos, e băiat deștept, muncește foarte mult. Va fi mare!

Omrani, într-un fel, nu îmi place el, dar și-a scos banii. Aduceți-vă aminte meciul cu Argeș, când a dat gol Dawa din faza lui. Azi a fost tot faza lui, la golul lui Compagno. Dar eu nu vreau doar atât de la el, vreau și să lupte

Am început să mă gândesc la titlu. Suntem pe locul 6, două meciuri restante. Chiar și acum, 7 puncte până la Farul, după înjumătățire, nu sunt multe. Vreau să termin anul 2022 pe locul 3

- Gigi Becali, finanțator FCSB 

VIDEO CU FAZA. Cum a decis Compagno meciul dintre Sepsi și FCSB

FCSB, pe loc de play-off în SuperLigă! Clasamentul actualizat

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO Au apărut imaginile! Ce i-a zis Hagi lui Adrian Mutu la finalul meciului cu Rapid, când a plecat val-vârtej

„Bezmeticul” de la FCSB e critict și de rivali: „Nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
arigold1
arigold1  •  25 Octombrie 2022, 20:07
Postat de gioni49 pe 25 Octombrie 2022, 10:07

bravo silkeborg

de ce? noi deja am ajuns in grupe si am sacrificat 2 meciuri din grupe pentru campionat si uite ca am ajuns deja in playoff dupa doar 2 meciuri. deci a meritat. era problema daca sacrificam meciurile din preliminarii. fmmmmm7

gioni49
gioni49  •  25 Octombrie 2022, 10:07

bravo silkeborg

demolarii
demolarii  •  25 Octombrie 2022, 09:55

Devine evident ce club mic conduce Becali. Un club incapabil să joace într-un campionat de nivelul SuperLigii ( campioana are un bonus de 3 milioane de euro ca și premiu, în comparație cu Premier League, de exemplu, unde campioana primește cca 200 de milioane de euro) și cea mai slaba competiție europeană, Conference League la nivel competitiv. În comparație CFR Cluj produce rezultate în ambele competiții. De ce?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează