FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 2-2

Gigi Becali și-a pus la zid jucătorii, imediat după Sepsi - FCSB: „Rădoi mi-a zis despre el că e bun. Acum e praf!”

Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB au remizat, scor 2-2, și au transformat-o pe CFR Cluj în mare favorită la titlu. Gigi Becali și-a acuzat jucătorii de lipsă de bărbăție. +19   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB au remizat, scor 2-2, și au transformat-o pe CFR Cluj în mare favorită la titlu. Gigi Becali și-a acuzat jucătorii de lipsă de bărbăție.

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 00:34 / Actualizat luni, 17 mai 2021 08:18

Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB au remizat, scor 2-2. CFR Cluj e la 90 de minute de titlu. După meci, Gigi Becali și-a acuzat jucătorii de lipsă de bărbăție. 

  • CFR Cluj este campioană cu o victorie în meciul cu Botoșani de etapa viitoare SAU cu cel puțin o remiză în ultima rundă, cu FCSB.
  • Pentru a spera la un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. CFR trebuie să se încurce în Moldova. Toate calculele AICI!

„Dacă stăm bine să ne gândim, noi trebuia să scoatem un egal la Iași anii trecuți și am luat bătaie în 10 oameni. Nu este exclus ca Botoșani să scoată un egal. Dar ar fi tot o minune. Nu o văd pe CFR, cu titlul pe masă, să nu câștige un meci. Noi pe Craiova îi putem bate, dar pe CFR, dacă jucăm ultimul meci, nu avem cum să îi batem. Deci am avea nevoie de două minuni.

Sunt jucători tineri care nu sunt de competiția asta. Radunovic, Olaru, Moruțan, Tănase.... Crețu a mai jucat, dar tot a greșit la gol. Olaru, toate mingile doar la adversar. Moruțan la fel. Emoția... De Tănase nu pot să zic, dar nici n-a avut cu cine juca. Nici Tavi Popescu n-a avut emoții, dar ei doi n-au avut cu cine să joace. N-am văzut așa ceva”, a declarat Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

Gigi Becali s-a luat de jucători, după Sepsi - FCSB

„Radunovic, fotbalist adevărat, de când a venit aici, e fricos. Toți, când vin la noi, le tremură picioarele. Nu sunt bărbați! Nu e Andrei Burcă un fotbalist extraordinar, am vrut să îl iau, dar e bărbat. Se bate în orice situație! 

Asta e selecția mea. Nu există test de bărbăție! Eu iau după ce văd. Rădoi mi-a spus că Vînă e bun, că va fi o soluție la națională. Acum e praf! Ce inter să fii, dacă n-ai dat niciun gol?”, a mai spus Becali. 

VIDEO Laszlo Dioszegi, lider de galerie înainte de Sepsi - FCSB

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

EXCLUSIV / VIDEO Imagini tari înainte de Sepsi - FCSB: patron-lider de galerie!

Uite de ce nu-l mai vrea Gigi Becali pe Andrei Vlad titular!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
catalin_cj
catalin_cj  •  18 Mai 2021, 22:22

Bine Arlaaaaaa! Campioniiiiiiiiii! Bravo baietii!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  17 Mai 2021, 12:22
Postat de Con Dasca pe 17 Mai 2021, 08:59

O spune răspicat ca este o afacere și el își dorește bani nu alt ceva . Ii doresc mult succes. Felicitări CFR pentru titlu. Felicitări pentru OSC Sepși. Pentru ce face acolo acest patron și nu in ultimul rând pentru antrenori și jucatori . Asta înseamnă fotbal respect pentru comunitatea din sfântul Gherghe .

Ce face acel patron cu banii de la ***,asta ai vrut sa zici!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodystyle74
bodystyle74  •  17 Mai 2021, 10:53

Gigi, spre dezamagirea multora, spune clar si raspicat ca in fotbal îl intereseaza doar banii nu si performanta.El este sincer nu o zice de suparare sau din neputinta.Dupa vanzarea lui man a stat o luna la tv povestind cum a reusit sa-i duca de nas pe italieni.Este singurul patron din fotbalul romanesc care recunoaste ceea ce este foarte evident. Mai sunt unii gen Rotaru sau Iftime in trecut Negoita, care se lauda ca au investit si au pierdut dar fac toate astea doar pentru suporteri si comunitate. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează