FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

Sepsi - FCSB. Stoper din două mutări » Cum a ajuns Oaidă fundaș central cu Sepsi

Dragoș Nedelcu (24 de ani) a fost înlocuit în minutul 31 al partidei dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB, la scorul de 0-0. În locul lui a intrat atacantul Alexandru Buziuc (27 de ani). +19   FOTO
Dragoș Nedelcu (24 de ani) a fost înlocuit în minutul 31 al partidei dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB, la scorul de 0-0. În locul lui a intrat atacantul Alexandru Buziuc (27 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 22:50 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 23:20

Titularizat în această seară, Dragoș Nedelcu (24 de ani) a fost înlocuit în minutul 31 al partidei dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB, la scorul de 0-0. În locul lui a intrat atacantul Alexandru Buziuc (27 de ani).  

Măcinat de accidentări, Dragoș Nedelcu a bifat astăzi doar a 5-a apariție pentru FCSB, în acest sezon de Liga 1. În play-off, mijlocașul defensiv a început titular două partide, victoria cu FC Botoșani și cea de astăzi, fiind de fiecare dată înlocuit în minutul 31.

Dragoș Nedelcu, schimbat în Sepsi - FCSB 

Dragoș Nedelcu a fost trimis astăzi pe postul care l-a consacrat, cel de mijlocaș la închidere. Fără a acuza probleme medicale, dar greoi în deplasare, fiind de multe ori prins pe picior greșit, a fost înlocuit după doar 31 de minute. 

+15 FOTO

În locul lui a fost trimis atacantul Alexandru Buziuc. Asta a dus la schimbări în serie în angrenajul oaspeților. Florin Tănase, vârf până atunci, a trecut în poziția de inter, iar Oaidă a acoperit zona din fața apărării. 

FCSB l-a pierdut și pe Ovidiu Popescu

Ovidiu Popescu, fundaș central astăzi, a simțit dureri încă din prima repriză. A rezistat eroic, dar imediat după fluierul de start al părții secunde a cerut schimbare. Cu o bancă foarte „subțire”, Petrea a fost nevoit să îl trimită Ovidiu Perianu. 

Nou-intratul a trecut închizător, cel sacrificat fiind din nou Răzvan Oaidă. Mijlocașul adus de la Botoșani a început în poziția de inter, a continuat mijlocaș la închidere, iar din minutul 49 a evoluat fundaș central. 

VIDEO Laszlo Dioszegi, lider de galerie înainte de Sepsi - FCSB

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

EXCLUSIV / VIDEO Imagini tari înainte de Sepsi - FCSB: patron-lider de galerie!

Uite de ce nu-l mai vrea Gigi Becali pe Andrei Vlad titular!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bodystyle74
bodystyle74  •  17 Mai 2021, 08:42

Nimeni nu stie ce joaca oaida la fcsb.

elgabri
elgabri  •  17 Mai 2021, 00:06

Barsan s fost si inchizatoar si fundas central

t4mpab4y
t4mpab4y  •  16 Mai 2021, 22:58

joaca jiji football manager face ce vrea, mai tristi sunt aia care il sustin ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează