FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

SEPSI - FCSB. Laszlo Dioszegi, după scoaterea forțată a lui Istvan Fulop din lot: „Nimeni nu știe nimic! Pentru noi orice jucător conta”

SEPSI - FCSB. Laszlo Dioszegi, după scoaterea forțată a lui Istvan Fulop din lot
SEPSI - FCSB. Laszlo Dioszegi, după scoaterea forțată a lui Istvan Fulop din lot

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 18:27 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 20:12

Mijlocașul Istvan Fulop (30 de ani) nu a fost inclus în lotul pentru finala Cupei dintre Sepsi și FCSB, din cauza unei hibe a regulamentului. Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a comentat situația. 

„Din păcate regulamentele se bat cap în cap, nimeni nu știe nimic. Nu putem risca, totuși e finala Cupei. Poate câștigăm, apoi ajungem la TAS. Normal că nu mi se pare în regulă, dar nu avem ce face. O să avem mâine timp să discutăm despre asta, acum trebuie să ne concentrăm la finală. Pentru noi orice jucător contează, Istvan e un jucător care putea face diferența, nu avem un lot așa de numeros. Nu am vorbit cu jucătorul, dar cred că a înțeles. Nu am vorbit cu el. Sunt niște decizii normal”, a declarat Laszlo Dioszegi la TV Telekom Sport.

Sepsi, mesaj pentru Federație

„Un singur lucru vreau să le spun, ar fi timpul să fie legi făcute negru pe alb. Din păcate e o situație neplăcută, dar degeaba ne agităm. Poate mâine vom fi cu capul mai limpede și vom vedea ce se va întâmpla”
- Laszlo Dioszegi

VIDEO. Cornel Șfaițer: „Nu am vrut să riscăm cu Istvan Fulop”

VIDEO. Laszlo Dioszegi: "Anul trecut am avut un buget de 6-7 milioane de euro. Anul ăsta sigur e mai mic"

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

Presa din Ungaria îl face praf pe Gigi Becali înaintea finalei: „Un simbol al grotescului, un mit dărâmat de un megaloman”

SEPSI - FCSB. EXCLUSIV Situație incredibilă cu câteva ore înainte de finala Cupei României! Covăsnenii încă nu știu dacă pot folosi un fotbalist

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  23 Iulie 2020, 08:38

Un meci echilibrat 65 de minute,dupa care golul a facut dezechilibrul cu ajutorul lui Coltescu -virusul lui SEPSI OSK in acest campionat-ne sanctionand ofsaidul din momentul pornirii atacului din care s-a marcat golul si datorita cartonasului rosu,aratat la un meci plin de fair play.SEPSI OSK nu trebuie sa aplece capul,a facut fata cu brio unei finale de altfel frumoasa,fara evenimente nesportive.Felicitari SEPSI OSK !

mdg1
mdg1  •  22 Iulie 2020, 21:11

Ca regulamentul e prost, știa deja toată lumea după cazul A. Vlad în meciul tur cu Dinamo. Deci de ce ați așteptat pana în ziua finalei sa întrebați la federație și nu în cele 2-3 săptămâni pe care le-ați avut la dispoziție?

viforul
viforul  •  22 Iulie 2020, 20:35

Ar fi trebuit sa aveți mintea limpede mai demult, cund ati folosit jucatori suspendați

Vezi toate comentariile (3)
Comentează