FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - HERMANNSTADT 3-0

SEPSI - HERMANNSTADT 3-0 // FOTO Intrare horror a lui Ronaldo Deaconu! Faza la care arbitrul a arătat doar „galben”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 18:01

Sepsi Sfântu Gheorghe și Hermanstadt s-au duelat în cadrul etapei a zecea din Liga 1, iar începutul de meci a fost unul tensionat și cu intrări dure. În cele din urmă, covăsnenii s-au impus cu scorul de 3-0.

În minutul 18 al acestei întâlniri, la scorul de 0-0, Ronaldo Deaconu (22 de ani) l-a faultat dur pe Petrișor Petrescu (26 de ani), intrând cu crampoanele direct pe tibia jucătorului de la Hermannstadt.  

Arbitrul Radu Petrescu l-a sancționat pe tânărul mijlocaș doar cu un cartonaș galben. Jucătorul lui Hermannstadt a putut continua partida.

Deaconu, revenit în România după ce a prins doar cinci meciuri în jumătate de sezon petrecut la HNK Gorica, în Croația, a fost înlocuit de către Csaba Laszlo în minutul 82, cu Dylan Flores.

FOTO: Captură TV Digi Sport

VEZI ȘI:

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO Clujenii, puși în gardă de forma celor de la FCSB » Cătălin Golofca e gata de revanșă: „Sunt mai motivat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
spritz123
spritz123  •  21 Septembrie 2019, 19:47

cam aiurea..la 0-0 ..pepsi cu un om mai putin, schimba tactica si nu se stie cum se desfasura meciul... pustiul macar 3-4 etape pentru intentie...iar arbitrul si el 3-4 si un control oftalmologic

spartcapus
spartcapus  •  21 Septembrie 2019, 19:11

Deaconu este un nume predestinat ororilor in fotbalul romanesc!

pierrecardin
pierrecardin  •  21 Septembrie 2019, 19:02

Asta e de o suspendare foarte lunga. Galben? :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează