FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI OSK

FOTO+VIDEO Cine a înmânat Supercupa, de ce a lipsit Burleanu de la meci + două momente tari de la festivitate

Sepsi Sfântu Gheorghe a cucerit Supercupa României pentru al doilea an la rând +41   FOTO
Sepsi Sfântu Gheorghe a cucerit Supercupa României pentru al doilea an la rând

Articol de , - Publicat sambata, 08 iulie 2023 22:28 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 23:44

Sepsi Sfântu Gheorghe a cucerit Supercupa României pentru al doilea an la rând, după 1-0 în fața Farului lui Gică Hagi. 7.063 de fani au asistat la triumful covăsnenilor în fața campioanei, care începe cu stângul noul sezon. Fiesta câștigătorilor a început la festivitatea de premiere.

Cel care le-a oferit trofeul fotbaliștilor lui Liviu Ciobotariu a fost Mihai Stoichiță. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a preluat sarcina de la Răzvan Burleanu, plecat în Georgia la finala Europeanului de tineret. Stoichiță le-a înmânat cupa învingătorilor, care au sărbătorit apoi într-o „baie” de confetti și șampanie.

Laszlo Dioszegi, one-man-show la festivitate + gest superb al fanilor lui Sepsi

De la bucuria lui Sepsi n-avea cum să lipsească patronul Laszlo Dioszegi: omul din fruntea clubului a cântat și a sărit alături de fotbaliștii echipei, la fel cum procedase și la precedentele succese interne.

Bucuria a fost la cote maxime în sectorul ocupat de fanii lui Sepsi. Suporterii veniți de la Sfântu Gheorghe au cântat minute în șir alături de favoriții lor, însă și-au găsit timp și pentru a-i scanda numele lui Gică Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști români ai tuturor timpurilor.

În prealabil, celor de la Farul le-au fost înmânate medaliile destinate piezătorilor. Marius Ștefănescu de la Sepsi a fost recompensat cu titlul de Omul Meciului.

Răzvan Burleanu a fost în delegație în Georgia

Răzvan Burleanu nu a fost prezent la Supercupa României, o situație atipică pentru președintele FRF, cel care oferea în mod obișnuit medaliile după finalele de Cupă sau Supercupă. Burleanu a preferat să asiste la Anglia U21 - Spania U21, finala Campionatului European de tineret, câștigată de britanici, scor 1-0. 

FOTO Cele mai tari imagini din Supecupa Farul - Sepsi

Supercupa României, Farul - Sepsi (sportpictures.eu)
Liviu Ciobotariu la Supercupa României, Farul - Sepsi (sportpictures.eu)
Gică Hagi la Supercupa României, Farul - Sepsi (sportpictures.eu)sportpictures.eu
Supercupa României, Farul - Sepsi (sportpictures.eu)
Supercupa României, Farul - Sepsi (sportpictures.eu)
+37 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO „Hainele cele noi ale Regelui” » Campioana Farul și-a prezentat noul echipament la Supercupa cu Sepsi: care e principala noutate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează