FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Patronul lui Sepsi îi răspunde tăios lui Budescu: „De ce ne-a mai sunat să se autopropună? Este lipsit de educație!”

Constantin Budescu, după Chindia - FC Voluntari // foto: captură YouTube @ Look Sport
Constantin Budescu, după Chindia - FC Voluntari // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 11:54 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 12:04

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi OSK, i-a răspuns lui Constantin Budescu (32 de ani), care acuzase conducerea clubului din Sf. Gheorghe că a provocat un „circ” după ce a ales să semneze cu FC Voluntari.

Transferul lui Constantin Budescu la Sepsi OSK părea o certitudine. În ultima clipă, mijlocașul s-a răzgândit și a bătut palma cu FC Voluntari, fiind convins de poziția din clasament a ilfovenilor și de faptul că astfel va fi mai aproape de Ploiești, orașul în care locuiește.

Budescu a debutat pentru FC Voluntari în meciul cu Chindia de sâmbătă, scor final 0-0, iar la flash-interviu a spus despre conducătorii celor de la Sepsi OSK că „au apărut la TV și a ieșit un circ pe care nu trebuia să-l creeze”.

Replica din partea echipei din Sf. Gheorghe nu s-a lăsat așteptată prea mult. Laszlo Dioszegi, finanțatorul clubului, s-a declarat dezamăgit de Budescu, căruia i-a transmis că este „lipsit de educație”.

Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant din Liga 1 » Nu e de la FCSB: „Nu se poate compara cu altul!”
FCSB
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant din Liga 1 » Nu e de la FCSB: „Nu se poate compara cu altul!”

Laszlo Dioszegi îi răspunde lui Constatin Budescu: „Îi pot spune că este lipsit de educație!”

„Vă spun foarte sincer că sunt dezamăgit de cele declarate de dânsul. Dacă el spunea că a avut oferte și de la FCU Craiova, iar domnul Adrian Mititelu îl dorea la ei, nici măcar nu mai stăteam de vorbă cu el. Noi nu facem licitații. Dar, dacă zice că avea oferte și de la alte echipe, atunci de ce ne-a mai sunat pe noi să se autopropună la Sepsi? Nu l-am căutat noi, ci el pe noi.

Vreau să îi transmit că nu lucrez la circ ca să fac circ, așa cum dânsul a spus, că noi, cei de la Sepsi, am făcut circ. Dacă el consideră că un patron, adică eu, cel care l-am așteptat stadion de la ora 8:00 dimineața până la 17:00 face circ, atunci nu mai este nimic de comentat. 

A, ba da! Pentru acel cuvânt, circ, îi pot spune domnului Budescu că este lipsit de educație. Nu vreau să mai am niciodată de-a face cu astfel de jucători”, a spus Dioszegi, potrivit Prosport.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Laurențiu Reghecampf despre problemele neștiute din săptămâna meciului cu Rapid: „Am fost îngrijorat! Ivan a avut o operație, dar a vrut să joace”

Helmut Duckadam crede că roş-albaştrii nu mai trag mari speranţe la titlu: „Cei de la FCSB s-au resemnat. Diferența este foarte mare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
4411494748876706
Daniel Stoica  •  23 Ianuarie 2022, 18:17

Nu am nici cea mai vaga ideea ce poate avea in cap care semneaza cu un astfel de jucator pacalici pe bani multi. Budescu este zero barat in fotbalul care conteaza. Sunt milioane de purtatori de balon care stiu sa dea cu exteriorul.. Locului lui Budescu a fost mereu pe un TIR sofer sau salahor pe santier.

19petruta
19petruta  •  23 Ianuarie 2022, 16:35
Postat de emil1986 pe 23 Ianuarie 2022, 13:48

Budescu, un derbedeu 100%! Un personaj cu un caracter mic, foarte mic. Poate si din acest motiv n-a facut mai nimic in fotbal.

Subscriu la cele spuse de patronul de la Sepsi. Budescu e un individ de țeapă lui Strumfudică circarul. Sunt și prieteni.

110146613198286
Gabi Simon  •  23 Ianuarie 2022, 14:10

Un gest foarte urit din partea magicianului Budescu care peste tot unde a jucat a pacalit fotbalul si finantatorii. Pentru el ultimul tren sa zic asa va ramine Voluntari acolo se va termona totul cu magicianul mincinos.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează