FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Presiune pe Iftime » Ofertă oficială de la o rivală din Liga 1 pentru Chindriș

Andrei Chindriș (în stânga) a fost ofertat de Sepsi
Andrei Chindriș (în stânga) a fost ofertat de Sepsi

Articol de - Publicat sambata, 26 iunie 2021 14:30 / Actualizat sambata, 26 iunie 2021 15:17

FC Botoșani are mari șanse să se despartă de Andrei Chindriș, fundaș central ce în trecut s-a aflat și pe lista FCSB-ului. Stoperul are o ofertă concretă de la Sepsi Sfantu Gheorghe, de 100.000 de euro plus 20% dintr-un viitor transfer

Cornel Șfaițer, managerul covăsnenilor, a confirmat informațiile Gazetei și a recunoscut că a purtat o rundă de discuții cu Valeriu Iftime, patronul moldovenilor. 

Clubul Sepsi anunță prin vocea lui Cornel Șfaițer că oferta nu va fi valabilă mult timp, însă sperâ că răspunsul botoșănenilor va fi unul pozitiv, mai ales că fotbalistul ar putea semna cu oricine în iarnă, intrând în ultimul an de contract. 

UEFA și-a dat acordul » Unde va juca Sepsi în Europa: „Au văzut că suntem serioși și că trimitem poze adevărate, nu de pe Marte”
SEPSI
UEFA și-a dat acordul » Unde va juca Sepsi în Europa: „Au văzut că suntem serioși și că trimitem poze adevărate, nu de pe Marte”

Sepsi îl vrea pe Chindriș: „Am făcut o ofertă”

„Așa este! Aveți dreptate. Am făcut o ofertă pentru Chindriș. Îl cunosc bine pe băiat, el a venit la Botoșani cu un mare aport al meu. Ni-l dorim, credem că pentru el ar fi o rampă de lansare clubul Sepsi, un pas intermediar spre un club mai mare

Jucăm în cupele europene, avem un stadion nou, stabilitate, e cadrul ideal pentru un fotbalist de vârsta lui. Plus că și pentru Botoșani ar fi o afacere bună, ar lua o sumă importantă de bani și mai poate lua alți bani frumoși de pe urma procentului. 

Suntem convinși că-l putem vinde pe o sumă bună. Ați văzut că Sepsi reușește mereu să vândă jucători. Avem promisiunea că vom primi curând răspunsul, sperăm să batem palma”, a explicat Cornel Șfaițer pentru GSP.ro.

1.200.000 de euroe cota lui Andrei Chindriș, potrivit transferamrkt

VIDEO  Imagini superbe filmate din dronă cu noua bijuterie a lui Sepsi

Mai multe știri din Liga 1:

Rapid vrea să-și treacă încă două titluri în palmares: „Trimitem scrisoare la FRF”

Darius Olaru e de vânzare! FCSB, primele discuții pentru transfer: „Nu las niciun euro!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ekneb
ekneb  •  27 Iunie 2021, 06:33

Va scapa un amanunt... din iarna intra in ultimele 6 luni de contract, si poate semna liber, asa ca si 10.000 sa fie oferta... 1 0.000 >0, plus ca poate e un pic de fomica pe la botosani.

ovydyusb
ovydyusb  •  26 Iunie 2021, 20:36

e o gluma? sau ati uitat sa mai scrieti un 0? oferta e de 1 milion? daca il da pe 100k vor fi interesante intalnirile dintre cele 2...

leu.mr
leu.mr  •  26 Iunie 2021, 18:30

1.200.00 cota si vor sa-l cumpere cu 100.000 ? Nu cred ca e prost Eftime...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează