FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - RAPID 0-0

Ciobotariu are zilele numărate: a ratat obiectivul impus de Sepsi! 3 rivale din Superligă stau la pândă

Liviu Ciobotariu (52 de ani) a ratat obiectivul impus de Lazlo Dioszegi, 4 puncte cu Petrolul și Rapid, și riscă să fie demis de la Sepsi. 3 rivale din Superligă stau la pândă și așteaptă să devină liber de contract. +22   FOTO
Liviu Ciobotariu (52 de ani) a ratat obiectivul impus de Lazlo Dioszegi, 4 puncte cu Petrolul și Rapid, și riscă să fie demis de la Sepsi. 3 rivale din Superligă stau la pândă și așteaptă să devină liber de contract.

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 22:39 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 23:13

Liviu Ciobotariu (52 de ani) a ratat obiectivul impus de Laszlo Dioszegi, 4 puncte cu Petrolul și Rapid, și riscă să fie demis de la Sepsi. 3 rivale din Superligă stau la pândă și așteaptă să devină liber de contract.

La începutul lunii noiembrie, patronul Laszlo Dioszegi a făcut o ședință la club, pentru a discuta viitorul antrenorului Liviu Ciobotariu, după rezultatele slabe din ultima perioadă. 

Liviu Ciobotariu nu și-a îndeplinit obiectivul 

După întâlnire, omul de afaceri a spus că va miza în continuare pe Liviu Ciobotariu, dar i-a cerut să fie mai dur cu jucătorii și să obțină cel puțin 4 puncte din următoarele meciuri din Superligă. 

Dar Ciobotariu nu și-a îndeplinit obiectivul. A luat doar două puncte, 0-0 cu Petrolul și 0-0 cu Rapid, iar acum riscă să fie demis.

Unde ar putea ajunge Liviu Ciobotariu

Ajuns la Sepsi în iunie 2023, Ciobotariu ar putea pleca după 26 de meciuri. Dar, dacă se va întâmpla asta, are toate șansele să continue în Superligă. 3 cluburi îl au pe listă!

FC Botoșani: Trupa lui Valeriu Iftime e ultima în Superligă și s-a despărțit recent de Dan Alexa. Patronul moldovenilor și Ciobotariu au o relație bună, astfel că Iftime îl are cu siguranță pe Ciobi în topul listei de posibili antrenori. Mai ales că au lucrat împreună între noiembrie 2018 și iunie 2019. 

FC Voluntari: Ilie Poenaru și-a salvat pentru moment postul, după 2-1 cu U Cluj, dar tot este în pericol. Conducerea îl are în vedere pe Claudiu Niculescu, de la CSC Șelimbăr, dar și Ciobotariu poate fi o soluție. El a mai lucrat la FC Voluntari între mai 2021 și iunie 2023. 

Dinamo: Ciobotariu ar putea reveni la conducerea „câinilor” după mai bine de 10 ani! I-a mai pregătit pe dinamoviști între iulie 2011 și aprilie 2012. Conducerea spune că încă are răbdare cu Ovidiu Burcă, dar dacă echipa va continua seria proastă, antrenorul ar putea fi demis, iar Ciobi prinde și el lista de posibili înlocuitori.

Citește și:

Două faze controversate în Sepsi - Rapid » Giuleștenii au cerut penalty de două ori în 5 minute
SEPSI - RAPID
Două faze controversate în Sepsi - Rapid » Giuleștenii au cerut penalty de două ori în 5 minute
Reacția FRF după ce VAR-ul a clacat la Sepsi - Rapid » Hațegan a fost nevoit să întrerupă meciul
SEPSI - RAPID
Reacția FRF după ce VAR-ul a clacat la Sepsi - Rapid » Hațegan a fost nevoit să întrerupă meciul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
eldiaforever
eldiaforever  •  11 Noiembrie 2023, 00:05
Postat de VanBasten1989 pe 10 Noiembrie 2023, 23:04

Cand te umileste fcsb pe propriul teren, e cazul sa pleci.

pai se pare ca pleaca dupa ce i-a umilit clona fc r. nu au reusit sa le dea nici macar un gol clonei fc r. ca meciul de care vorbesti tu a fost acum multe etape. dar tu ai iq redus,de aia poate nu ai aflat.

Str82HeIL
Str82HeIL  •  10 Noiembrie 2023, 23:07

CanCan Gsp iarasi cu un articol de tot ra..hatul si nu ala turcesc. numai ce a spus patronul de la Sepsi ca nu il demite . Apropo inca nici o scuza pentru articolul in care l-ati gasit pe Burdujan? Macar familiei lui daca nu scuze publice pentru alea 2 minute in care ia *** mintea la ala sau aia care a scris articolul. sau pe asta ..ca tot zero jurnalism e. Vai de capul vostru. Sa va inchida Ringier de tot sa scapam de voi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  10 Noiembrie 2023, 23:04

Cand te umileste fcsb pe propriul teren, e cazul sa pleci.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează