FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Dioszegi a ieșit din ședința de urgență și a anunțat concluziile » Decizia în cazul răzvrătitului Cosmin Matei

Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 09:54 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 12:06

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a vorbit după ziua tensionată din birourile clubului covăsnean.

Rezultatele slabe ale echipei din Sf. Gheorghe și relația proastă din antrenorul Liviu Ciobotariu și o parte dintre jucătorii care nu-l mai vor l-au determinat pe Dioszegi să țină o ședință cu staff-ul

După întâlnire, omul de afaceri a anunțat concluziile. El spune că va miza în continuare pe Liviu Ciobotariu, dar îi cere să fie mai dur cu jucătorii și să obțină cel puțin 4 puncte din următoarele meciuri din Superligă, cu Petrolul (4 noiembrie, 16:45) și cu Rapid (10 noiembrie, 20:30). 

Ghicește scorul la FCSB - Rapid și câștigă un ceas de 2000 de lei și 5 alte premii!
GAME
Ghicește scorul la FCSB - Rapid și câștigă un ceas de 2000 de lei și 5 alte premii!

Concluziile lui Laszlo Dioszegi după ședința de la Sepsi

 „Prima dată am discutat cu antrenorii şi i-am întrebat bărbăteşte dacă se simt în stare să regleze lucrurile. Toţi antrenorii au răspuns pozitiv, inclusiv Ciobi. Iar atunci am zis «OK. Mergem mai departe. Aveţi sprijinul nostru»

Nu schimbăm antrenorii de la etapă la etapă, dar avem aşteptări. Avem două meciuri acasă, iar dacă nu acumulăm minimum patru puncte ne luăm adio de la play-off. 

Am zis că vrem să vedem o schimbare la jucători, la mentalitate. Dar și o schimbare în joc. În ultimele meciuri, chiar dacă am câştigat, echipa n-a jucat bine.

Și i-am sugerat lui Ciobotariu să fie mai dur, că ştim cum sunt jucătorii dacă văd că nu au o mână de fier... Şi e clar că au fost unii jucători care au spus că vor o mână de fier", a spus Dioszegi la OrangeSport. 

„Cosmin Matei nu e exclus din lot” 

Dioszegi a vorbit și despre situația lui Cosmin Matei, cel care a fost schimbat de Ciobotariu după numai 14 minute din Corvinul - Sepsi 1-0, în Cupă. Nu pentru o accidentare, ci din cauza unui conflict pe care l-a avut cu staff-ul tehnic, după cum avea să dezvăluie ulterior chiar patronul covăsnean. 

„Antrenorul zice că Matei s-a făcut că nu aude la lovitura liberă executată. E clar că a existat un conflict între ei, iar după discursul meu sper să revină tot la normal. 

Matei nu e exclus din lot. Nu facem asta. Încercăm să rezolvăm conflictul și sperăm să nu se mai întâmple. Eu am zis din start că chestiile astea se rezolvă în interiorul vestiarului, fără conducători. Am avut un discurs despre felul nostru de a gândi, n-am discutat despre relaţia Matei - Ciobi. 

E treaba lor. Asta se rezolvă în vestiar. La noi toţi antrenorii au fost suverani, niciodată nu ne-am băgat nicio secundă. Dacă Ciobi consideră că nu are nevoie de Matei, e dreptul lui să decidă. Eu doar am încercat să mediez conflictul doar dintre jucători”, a adăugat Dioszegi.

VIDEO Imaginile bucuriei. Corvinul Hunedoara este aproape de „sferturile” Cupei României, după ce a învins câștigătoarea en-titre, Sepsi

Citește și: 

Bălașa, reacție după articolul din GSP: „Un jucător care vrea să îi pună piedici antrenorului nu dă tot pe teren”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  02 Noiembrie 2023, 12:59

PAI aici chair are dreptate Loti ... el e patronul, si ii da credit lui Ciobi ... daca vestiarul nu stie de respectul antrenorului (cum e la FCSB), e clar ca pana la urma tot Antrenorul va "plati", nu cei 25-30 de jucatori... La sfarsit toti vor zice ca le pare rau ca a fost demis , etc, etc ... A1 e cel sacrificat; asa ca Ciobi "intra in ei" fara frica, ca tu raspunzi de rezultate!!!

Tikuletz
Tikuletz  •  02 Noiembrie 2023, 12:38
Postat de ionescugeorge77 pe 02 Noiembrie 2023, 11:37

...treaba ta Dioszegi baci ...dar romanii nu s buni ...trebuie inlocuiti cu jucatori verzi din Ungaria ...

Daca romani-s ca tine, George: ai dreptate.

MaxiP
MaxiP  •  02 Noiembrie 2023, 12:27

Una peste alta, Dioszegi asta chiar pare ceva mai sanatos mintal ca restul patronilor din tara. Nu se grabeste sa taie capul antrenorilor in tradiotionalul stil romanesc, si mie mi s-ar parea o prostie sa-l demita pe Ciobotariu. Evident ca au o perioada grea, au jucat cupe europene, au ajuns mai departe decat se asteptau... nu sunt obisnuiti cu atatea meciuri, acum infrangerile din cupa... sunt irelevante, par in revenira de forma in campionat. Nu cred ca un alt antrenor ar gestiona mai bine, a schimbat Craiova vreo 3 in acest sezon, nu prea se vede nicio diferenta de la unul la celalalt. Pana la urma, situatia e asemanatoare si la Farul, cele 2 echipe avand un program asemanator in acest inceput de sezon. Anul trecut defilau in campionat in perioada asta, acum se simte numarul mare de meciuri. Asta e, ritmul de la noi e altul, nu sunt obisnuiti cu iesirile din tara. CFR va profita cel mai probabil din plin, erau singurii obisnuiti cu un program mai incarcat, acum efectiv au un sezon lejer dpdv al numarului de meciuri. Sunt favoriti certi la titlu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează