FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV Contract reziliat în play-off » În vară se pregătește o revoluție la echipă!

Panagiotis Deligiannidis, în duel cu Denis Dumitrașcu, într-un meci Sepsi - Chindia // foto: Imago
Panagiotis Deligiannidis, în duel cu Denis Dumitrașcu, într-un meci Sepsi - Chindia // foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 22 aprilie 2021 11:39 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 11:51

Panagiotis Deligiannidis (24 de ani) și-a reziliat contractul cu Sepsi OSK.

Fundașul dreapta grec, venit la Sepsi în vara lui 2020, părăsește echipa covăsneană în plin play-off. Apărătorul de bandă nu se mai afla în planurile antrenorului Leo Grozavu, astfel că înțelegerea sa cu Sepsi a fost reziliată.

Deligiannidis, fost internațional grec de tineret, a jucat 15 meciuri la Sepsi, ultimul cu Chindia, pe 5 martie. De atunci nu a mai fost introdus în lotul echipei la vreun meci.

Sepsi pregătește revoluția

Deligiannidis nu este singurul fotbalist care se desparte de Sepsi în această perioadă. În urmă cu câteva zile, covăsnenii l-au vândut pe atacantul Pavol Safranko la Mamelodi Sundowns, în Africa de Sud. 

Iar mai mulți fotbaliști importanți nu vor avea contractele prelungite și vor pleca gratis, în vară. Pe această listă se regăsesc Radoslav Dimitrov, Florin Ștefan și Rachid Bouhenna. Ultimul, căpitan până de curând, nici măcar nu a făcut parte din lotul echipei la ultimul meci, înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-1.

VIDEO GSP: lucrările au avansat considerabil la stadionul lui Sepsi. Inaugurarea, cel mai probabil în vară

Mai multe știri din Liga 1:

Ilie Poenaru, declarație războinică din carantină: „Vrem victoria cu FCSB și locul 4!”

Mihai Rotaru calcă în picioare regula U21: „Sacrificăm jucătorii! FRF să recunoască că a greșit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
22cea
22cea  •  22 Aprilie 2021, 16:55
Postat de dora pe 22 Aprilie 2021, 12:11

Grecul era un jucator modest ca valoare !

Si acum nu mai e ?

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  22 Aprilie 2021, 16:28

Tot respectul pentru osk petrus jocul agresiv pe care îl face. Dar fără supărare văzând o parte din meci aseară au fost domnișoare cu CFR. De ce? Se pare ca fcsb se pricepe mai bine la blaturi. Aseară a fost pe față.

parpalache
parpalache  •  22 Aprilie 2021, 16:19
Postat de goggu.mecanicul pe 22 Aprilie 2021, 14:36

bouhemma e bun ca fundas central, iar florin stefan e unu din cei mai buni fundas dreapta din liga 1 , dar acum e intr-o pasa proasta cu accidentarea aia la picior care la scos ceva timp din circuit ,dar cu incredere, cu meciuri jucate, va deveni iar ce-a fost. Sepsi are jucatori interesanti. Poate se gandesc si astia din conducere

Nea Gogule,vezi ca Stefan e fundas... stanga!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează