FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 1-2

Răducioiu, revoltat după Supercupa României: „E centrul universului?! Mi se pare exagerat ce a făcut”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2022 16:31 / Actualizat duminica, 10 iulie 2022 16:44

Florin Răducioiu l-a criticat pe Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, după Supercupa României, câștigată în fața celor de la CFR Cluj, 2-1.

 Fostul internațional s-a arătat deranjat de faptul că Laszlo Dioszegi a venit la festivitatea de premiere, a ridicat trofeul și a primit o medalie. 

Campioana fără scuze
SUPERCUPA ROMÂNIEI
Campioana fără scuze

Florin Răducioiu îl critică pe Laszlo Dioszegi

 „Acest egocentrism mi se pare exagerat, acest centru al universului... Nu am mai văzut ca un preşedinte... 

El este adevăratul protagonist, când protagoniștii trebuie să fie echipa și antrenorul. Mi se pare ceva exagerat! Nu am mai văzut ca un patron să primească o medalie. Este prima oară când văd aşa ceva. O să scriu în cartea mea”, a spus Răducioiu, potrivit OrangeSport. 

1.200 € de jucător la Sepsi pentru câștigarea Supercupei României 

Laszlo Dioszegi, conducătorul covăsnenilor, a anunțat că fiecare jucător va primi drept bonus 1.200 de euro

. „Jucătorii au prime de victorie la fiecare meci. Pentru câștigarea Supercupei au primă dublă, ceea ce înseamnă 1.200 de euro. Cozonaci oferim de Paște și de Crăciun, acum o să aibă pâine cu untură, ca să aibă putere. Rețeta la Sepsi este pâinea de casă Dioszegi cu untură”, a declarat Dioszegi la Pro Arena. 

Sepsi, triumf istoric în Supercupa României

Supercupa României s-a jucat la Arad, într-o atmosferă frumoasă, în fața a aproximativ 8.00 de spectatori.  Nici n-au apucat bine să se așeze scaunele în camera VAR, fiind primul meci intern conectat la sistemul de video arbitraj, că Alexandru Păun a și deschis scorul. A șutat plasat, de la 16 metri, fără speranțe pentru Niczuly, cel mai rapid gol din istoria competiției. 

Meciul a continuat într-un ritm plăcut, fără durități. „Feroviarii” au rămas mai periculoși, dar au fost pedepsiți la ultima acțiune, în al treilea minut al prelungirilor, atunci când Cosmin Matei a împins balonul în plasă, din 6 metri, profitând de letargia lui Deac și Braun. oră de joc. Dan Petrescu a forțat, a trimis doi atacanți veritabili în teren, pe Jefte și Yeboah.

Impulsul dorit de antrenorul campioanei nu a apărut. Din contră, mai inspirat s-a dovedit Bergodi. În minutul 85, la scurt timp de la introducere, Mario Rondon a decis soarta Supercupei cu o lovitură de cap. Fostul atacant al CFR-ului a profitat de un pas haotic la ofsaid făcut de Bordeianu. Ultimul eveniment semnificativ a fost cartonașul roșu văzut de Roger, pentru un cot în figura adversarului, în prelungiri.

Sepsi câștigă al doilea trofeu de la înființare. Antrenorul Cristiano Bergodi a mai cucerit trofeul și pe banca Rapidului, în 2007.  De partea cealaltă, Dan Petrescu a pierdut trei Supercupe, cea de azi, cea din 2019, la CFR, vs Viitorul, cea din 2009, la Urziceni, vs CFR și a câștigat una, cu ASA Târgu Mureș, vs FCSB în 2015. CFR Cluj rămâne cu cele 4 trofee câștigate până acum.

VIDEO Discuție în studioul GSP Live cu privire la regula propusă de Novak. Dumitru Dragomir: „Aș mai fi adăugat ceva!”

Citește și:

Alarmă la CFR! Dan Petrescu, uluit: „Nu mi s-a întâmplat de când sunt aici”

Ce au scris maghiarii de la Nemzeti Sport despre Supercupa României câștigată de Sepsi » Au ochit un jucător pentru naționala Ungariei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
abavati
abavati  •  11 Iulie 2022, 11:42

Uite cine s-a gasit sa comenteze?! Inteleg ca tocmai o tulesti ca sobolanul de pe corabie de mare dinamovist ce esti. Halal!

francklin67
francklin67  •  10 Iulie 2022, 23:40

Raduciouiu sa scrii ca ai avut doua sezoane mai bune,dupa care ai trait in restul sezoanelor doar din amintiri.Este un exemplu dl . Diószegi László,stie sa coboare la nivelul subalternilor sí a jucatorilor.Meci de meci asista la meciuri din galerie,nu din loja.Vezi de drumul tau,nu e necesar sa fii in prim plan prin ZIARE.Felicitari SEPSI si GALERIA merita aceste bucurii fiind al 12 jucator meci de meci "HAJRÁ SEPSI".

valentindragobete
valentindragobete  •  10 Iulie 2022, 21:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează