FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

UPDATE S-au mișcat rapid! Enriko Papa, prezentat oficial în play-off-ul Ligii 1

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2023 16:20 / Actualizat joi, 09 februarie 2023 16:20

Sepsi l-a prezentat astăzi pe Enriko Papa (29 de ani, mijlocaș central), adus sub formă de împrumut din Turcia, de la Rizespor.

UPDATE / Papa a ajuns la Sf. Gheorghe

Sepsi l-a prezentat oficial pe Enriko Papa. Mijlocașul albanez a fost împrumutat de la Rizespor până la finalul sezonului în curs, cu opțiune de cumpărare.

S-au mișcat rapid! Enriko Papa, prezentat oficial în play-off-ul Ligii 1

Sepsi îl vrea pe Enriko Papa: „Până luni, aflăm”

Gruparea din Sfântu Gheorghe ocupă locul 6 în prezent, ultimul de play-off, însă ardelenii au avut un traseu sinusoidal pe durata sezonului.

Fanii celor de la FCSB vor să boicoteze meciul cu FC Voluntari » Anunțul ferm: „Stăm afară și scandăm împotriva lor”
FC VOLUNTARI - FCSB
Fanii celor de la FCSB vor să boicoteze meciul cu FC Voluntari » Anunțul ferm: „Stăm afară și scandăm împotriva lor”

Covăsnenii sunt în tratative avansate să-l înregimenteze pe fostul căpitan al Botoșaniului, Enriko Papa, 29 de ani, conform Fanatik. 

Mijlocașul central albanez, care vorbește limba română la perfecție, a mai fost pe lista granzilor din Liga 1, atât timp cât evolua pentru echipa lui Valeriu Iftime. CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova l-au monitorizat pe fotbalistul albanez, doar că el a ales să plece vara trecută în Turcia, la Rizespor, pe un salariu consistent, peste ceea ce putea obține în România. 

129de meciuri, 11 goluri și 12 assist-uri sunt cifrele lui Enriko Papa în tricoul echipei din Botoșani

Acum, este în tratative să semneze cu Sepsi. Numărul 1 executiv al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a confirmat informația pentru GSP.ro: „Suntem în discuții. Nu pot să ofer vreun procent de reușită acum, dar până luni sigur aflăm deznodământul".

Enriko Papa a fost unul dintre jucătorii lăudați frecvent în „epoca Botoșani" de către patronul Valeriu Iftime, care-l aprecia ca lider al vestiarului, pentru devotamentul din teren și faptul că a învățat foarte repede limba română.

A jucat contra lui Fenerbache

Enriko Papa ar putea părăsi eșalonul secund din Turcia. Situația în această țară nu mai este atât de clară, după efectele celor două seisme puternice ce au îngrozit mapamondul. 

Albanezul a strâns 17 apariții în tricoul lui Rizespor, în acest sezon. Albanezul a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă la formația turcă, locul 5 în divizia secundă. Momentan, încă este sub contract cu turcii.

Cu toate că ordinul guvernamental a fost ca sezonul fotbalistic să fie suspendat pentru o săptămână, nu se știe exact când se va relua fotbalul la turci. 

În 2023, Papa nu a jucat în campionat, dar, în schimb, a bifat 90 de minute în Cupa Turciei în partida cu Fenerbahce (1-2). 

1 milion de euroeste cota mijlocașului conform transfermarkt

FC Botoșani vânează locul de play-off al lui Sepsi

În acest moment, Sepsi se luptă pentru a-și menține locul 6, de play-off, principala urmăritoare fiind tocmai fosta formație a lui Papa, FC Botoșani. Echipa antrenată de Flavius Stoican a ajuns la 3 puncte de Sepsi. 

De notat că Sepsi are un meci mai puțin disputat, după ce partida cu FC U Craiova 1948 a fost suspendată din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

VIDEO David Kertesz, vicepreședinte Sepsi, despre cazul Sepsi - FCU Craiova: „Săptămâna viitoare aflăm rezultatul, noi ne-am făcut treaba”

Citește și: 

FCSB, din nou pe drumuri la un derby din play-off? Arena Națională, închiriată pentru un eveniment religios de Paște

Unicul impediment din calea transferului lui Paraschiv la Dinamo Kiev: „Oferta e reală! Astea sunt ezitările lui, de aia nu vrem să punem presiune!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
Baluba
Baluba  •  09 Februarie 2023, 07:51

"A jucat contra lui Fenerbache" - si cred ca si a lui Scarlatache si poate chiar si a lui Patache macar in meciuri de antrenament intre ei asa acolo la Botosani.

fibra
fibra  •  09 Februarie 2023, 07:48

Avem si noi granzi,dar de carton.

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Februarie 2023, 01:39

Șfaițer încă lucrează (din umbră) pentru Sepși. E de notorietate că voia să fie în același timp manager la Sepși și președinte la Iași

Vezi toate comentariile (6)
Comentează