FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Sepsi continuă să se întărească înainte de noul sezon! Florin Purece, noul transfer al covăsnenilor

Florin Purece, transferat de Sepsi OSK // foto: Facebook
Florin Purece, transferat de Sepsi OSK // foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2020 12:12 / Actualizat vineri, 14 august 2020 14:04

În cursul zilei de vineri, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a mai reușit o mutare la nivelul lotului de jucători, oficialii covăsneni anunțând că au semnat un contract cu Florin Purece.

Mijlocașul ofensiv a jucat în ultima perioadă pentru Termalica Nieciecza (Polonia), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la Hapoel Raanana (Israel), FC Viitorul, precum şi la Concordia Chiajna.

Poveste amuzantă dintr-un vestiar de Liga 1, relatată în direct la GSP Live: „Stătea cu mâna pe apă la pauză, dura două minute să vină caldă”

Schimbări importante în lotul lui Sepsi

Jucătorul, în vârstă de 28 de ani, a semnat un contract valabil pe un an cu clubul din Covasna, cu opțiune de prelungire. La Sepsi au mai ajuns în această vară Bogdan Mitrea, Bryan Nouvier, Adnan Aganovic, portarul Jesus Fernandez, Panagiotis Deligiannidis şi Vlad Mitrea.

Pe de altă parte, au părăsit echipa tânărul mijlocaş braşovean Călin Popescu, croatul Hrvoje Barisic şi bulgarul Ştefan Velev, plus portarul Bela Fejer, împrumutat la Nyiregyhaza (Ungaria, Liga a 2-a).

Mai multe știri din Liga 1:

Spaniolii de la Dinamo părăsesc Bucureștiul. Motivele și când vor să discute cu fanii-acționari. Cum arată noua conducere

FCSB, lovită de coronavirus » Patru fotbaliști, testați pozitiv. Reacția lui Gigi Becali: „Trebuie să jucăm, ne speriem de virus?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează