FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VOLUNTARI 1-2

SEPSI - VOLUNTARI 1-2. Mihai Teja: „Câștigam și dacă era 0-3. Jucătorii mei pot juca oriunde în Liga 1”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 21:53 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 11:08

FC Voluntari a câștigat meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1. Mihai Teja și-a felicitat elevii pentru forță mentală pe care au etalat-o la Sf. Gheorghe. 

„Sunt mândru de jucătorii mei, mândru că lucrez cu ei. Reveneam și dacă era 2-0, 3-0. Am făcut un meci bun astăzi, felicit toți jucătorii, ei sunt artizanii. S-a anulat un gol și într-o parte, și în cealaltă. Ei au fost agresivi, nu ne așteptam să vină direct în pressing. Până la urmă a câștigat echipa mai bună. Ca să câștigi un meci trebuie să pui tot la punct, să lucrezi toate aspectele”, a fost scurtul rezumat făcut de Teja la Look Sport.

Mihai Teja își propune jucătorii la echipele de top

„Sunt jucători buni, foarte mulți de la Voluntari ar putea face față oriunde în Liga 1, și în play-off. Formăm un grup bun. Le-am spus să se bucure în seara asta. Duminică avem un meci greu, acasă, trebuie să continuăm victoriile și jocul prestat. Nu va fi ușor, dar sunt mulțumit. Le mulțumesc pentru că se pregătesc foarte bine”, a declarat Teja după meci. 

Sepsi - FC Voluntari 1-2 / Leo Grozavu: "Cu această înfrângere consider că am intrat într-o zonă foarte periculoasă"

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

SEPSI - VOLUNTARI. VIDEO Greșeală mare de arbitraj în primul meci al etapei: gol nevalidat, deși mingea intrase în poartă

DINAMO. Încă un investitor bate la porțile lui Negoiță » Libanezul Mohammad Murad vrea să preia clubul: „Îmi plac provocările!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  17 Iunie 2020, 12:49

De unde atâta aroganță? ***.? Cum să fi atât de plin de sine când arbitrii îți scot mingea din poartă? Nesimțire. Sper să-i văd retrogradați, îngropați și dispăruți cu tot cu Mitică, Firea și Pandele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

368023036732853
Iuga Mircea  •  17 Iunie 2020, 07:02

De când a retrogradat POLI TIMIȘOARA, Voluntariul cu Mitică și Pinalti ,se tot chinuie și ajutată de arbitri se salvează. Sper că anul 2020 să fie anul în care se duc unde le ie locul,adică în liga a doua!!!!!

spunadevarul
spunadevarul  •  17 Iunie 2020, 02:22

Avand in vedere ca in conducerea Voluntariului sunt Pinalti si Mitica...cumcredeti voi ca ei vor retrograda?E la mintea cocosului

Vezi toate comentariile (3)
Comentează