FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO Cunoscut prezentator TV, mesaj de impact în ziua derby-ului Craiovei: „Țineți minte! Există o singură echipă care poate învinge minciuna, ipocrizia și favoritismul!”

Rivalitatea orgoliilor oltenești e nebănuită / Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948
Rivalitatea orgoliilor oltenești e nebănuită / Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 06:00 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 13:15

Au mai rămas mai puțin de 24 de ore până la un nou episod al derby-ului FCU Craiova - CS Universitatea, iar orgoliile s-au reaprins în Bănie. Vechi susținător al echipei lui Mititelu, omul de televiziune Șerban Huidu a ținut să transmită un mesaj înaintea bătăliei de pe „Oblemenco”.

Huidu, 47 de ani, cel care-și povestea în urmă cu mai mulți ani în Gazetă originile pasiunii pentru Craiovei Maxima, a intrat deja în febra meciului care a împărțit Oltenia în două.

A început scandalul în Craiova, înainte de derby » Sediul FCU, vandalizat în această dimineață! + Reacția CSU Craiova
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA
A început scandalul în Craiova, înainte de derby » Sediul FCU, vandalizat în această dimineață! + Reacția CSU Craiova

Fondatorul „Cronicii Cârcotașilor” a avut un mesaj plin de substanță despre rivalitatea Craiovelor și chiar a „înțepat” clubul condus de Mihai Rotaru.

Șerban Huidu, mesaj înainte de FCU - CSU Craiova: „Țineți minte! Există o singură echipă care poate învinge minciuna, ipocrizia și favoritismul!”

„Am iubit și susținut Universitatea Craiova pentru ce a fost ea de-a lungul anilor. Cea mai iubită echipă înainte de căderea comunismului. De ce era așa?

Simplu: era singura în acei ani care trăgea câte o zmetie echipelor de partid și de stat. Era răzbunarea omului simplu în fața nedreptății regimului. A continuat să facă asta și după 1989, numai că echipele susținute de partid și de stat au devenit echipele sistemului.

Când a fost dezafilierea, m-am gândit că simbolul a fost învins. Dar, ca pasărea Pheonix, Universitatea a renăscut. Când celaltă echipă a fost acceptată în fotbal, pe ușa din dos, mi s-a părut ironia extremă.

Universitatea devenise echipă de partid și de stat! De aceea cred că, în acest moment, există o singură echipa din Craiova care se poate zbate pentru a învinge minciuna, ipocrizia și mai ales favoritismul din fotbal”, a spus Șerban Huidu.

Cunoscut prezentator TV, mesaj de impact în ziua derby-ului Craiovei: „Țineți minte! Există o singură echipă care poate învinge minciuna, ipocrizia și favoritismul!”
Șerban Huidu / Sursă foto: Instagram

Șerban Huidu: „Ne pot oprima, dar întotdeauna vom renaște! Universitatea reprezintă speranța!”

Huidu a adăugat:

„Țineti minte: un sistem poate minți un an, doi, zece, dar nu o poate face la nesfărșit. A se vedea cum au căzut regimurile acum 35 de ani în tările care încă se luptau cu urmările a jumătate de secol de minciuni.

În seara asta, sunt cu «leii» mei. Pentru că, așa cum spuneam, ne pot oprima, ne pot călca în picioare, ne pot face una cu pământul, dar întotdeuna vom renaște! În ciuda greutăților, în ciuda a tot ce s-a spus, Universitatea trebuie să reprezinte speranța. Si asa va fi!

Îmi doresc ca în meciul asta să învingem. Pentru că, într-un final, victoria va fi a noastră! Baftă, «leilor»”, a mai spus cunoscutul om de radioteleviziune.

Șerban Huidu, mare fan al „bătrânei” Științei

Figură reprezentativă în peisajul media din prima parte a anilor 2000, Huidu se numără printre suporterii care n-au migrat către CSU în momentul în care vechea echipă a Craiovei a fost dezafiliată. Șerban a rămas alături de FCU și în ligile inferioare, după cum povestea în 2021 într-un interviu pentru GSP.ro.

Cea mai frumoasă amintire cu Craiova? Când abia îmi dădeam seama despre ce e vorba în fotbal, meciul cu Benfica (n.a. - în 1983). M-a adus tata de la București cu mașina și și-a acoperit numerele de înmatriculare, că erau de București. Aveam o Lada. Am fost în tribune, cred că eram cel mai mic și cel mai înfocat suporter.

- Șerban Huidu, în iulie 2021, pentru GSP.ro

Citește și alte știri de actualitate:

UPDATE/ FOTO A început scandalul în Craiova, înainte de derby » Sediul FCU, vandalizat în această dimineață! + Reacția CSU Craiova

EXCLUSIV Se reaprinde scandalul între olteni, chiar înainte de FCU Craiova - CS Universitatea » Ce solicitare s-a trimis la OSIM: „Va fi o surpriză pentru toată lumea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
brera30
brera30  •  10 Martie 2024, 20:03
Postat de ultrasStiinta pe 10 Martie 2024, 19:18

Nu cred așa ceva! Huidu -PSD!? Mititelu -PSD? Nu cred! La pușcărie infractorilor!!!

Nici eu nu cred! Parca si miti facea campanie celor dea PSD, cu Geoana pe Oblemenco....cum defila miti pe pista de atletism, ce mandru era.

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  10 Martie 2024, 19:21
Postat de cristianflorin pe 10 Martie 2024, 13:40

Are dreptate…mai ales ca mititelu nu e nici ipocrit, nici mincinos…

Nici nu a fost arestat, nici nu a furat banii Științei, nici nu a solicitat falimentul Științei! Totul e o iluzie! Toți sunt nebuni! Mititelu e singurul sănătos - de pe planetă!;)€

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  10 Martie 2024, 19:18
Postat de brera30 pe 10 Martie 2024, 17:22

Huidu, a avut noroc cu tata socru, membru PSD. Face pe lupul moralist, acum.

Nu cred așa ceva! Huidu -PSD!? Mititelu -PSD? Nu cred! La pușcărie infractorilor!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează