FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sergiu Hanca, distrus după ce Dinamo a ajuns pe 12 în Liga 1: "Suntem o rușine!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 00:03

Sergiu Hanca e dezamăgit după eșecul lui Dinamo de la Botoșani, scor 0-2. Fotbalistul recunoaște că echipa se află într-o criză fără precedent din care speră să iasă cât mai curând. 

"Ne aflăm într-o criză, se pare că nu reuşim să câştigăm, să strângem puncte. Vorbim de patru etape că trebuie să strângem puncte, dar am reuşit doar un punct, cu Sepsi.

Noi am dus echipa aici, noi trebuie să o scoatem din criză. Nu asta e valoarea noastră, trebuie să ne sacrificăm pentru a ieşi din această pasă proastă.

E dezamăgitor pentru toți, pentru noi, pentru familii, pentru toată lumea. E trist, e dezamăgitor ce se întâmplă la Dinamo. Pot toţi să ne zică orice, la cum am ajuns", a declarat Hanca la TV Digi Sport.

"Cred că suntem o ruşine pentru că am venit să câştigăm, să ieşim din această pasă, dar am pierdut încă un meci, am pierdut iar puncte. Asta e realitatea, suntem foarte jos din toate punctele de vedere. Ori o scoatem ori ne ducem toţi la fund" Hanca la Telekom Sport  

Citește și:  Cornel Dinu, un nou derapaj în direct la TV: "E teroristul fotbalului! Ține mâinile sus de parcă zice Allahu Akbar"

VIDEO + FOTO Dinamo, încă o nouă RUȘINE în Liga 1! "Câinii" lui Niculescu nu bat pe nimeni din august și au ajuns pe loc de baraj

Niculescu, NERVOS după dezastrul de la Dinamo! Anunță măsuri dure: "Gata! Îmi pare rău, dar asta se va întâmpla! Îmi e rușine"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
comilanelo
comilanelo  •  09 Octombrie 2018, 10:17

Un fotbal profesionist(original) ca al nostru controlat de inca sau fosti puscariasi nu poate produce nimic calitativ.Din pacate e sustinut de prea multi gazetari si comentatori tv(profesori) pentrucare oierul becaly este salvatorul providential.Dinamo, cu actualul lot,cu greu si-ar putea face loc in liga 2-a.Timp de 60 ani (de cand sunt suporter) nu sa intamplat asa ceva.RUSINE!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Octombrie 2018, 09:43

Hanca, ești printre cei mai slabi, meci de meci. Pleacă! Lasă-i pe alții să scoată căruța pe care voi ați afundat-o în noroi! Tu ești bun doar la salonul de tatuaje! Pa! Ia-i și pe Katsikas, Gomelt, Moldoveanu și Popovici!

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  09 Octombrie 2018, 08:59

Hanca nu e fotbalist, ci circar.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează