FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Sfat de aur de la Daniel Niculae pentru Alex Ioniță: "Să se uite la interviurile Mihaelei Buzărnescu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 11:42

Daniel Niculae (35 de ani) a comentat declarațiile negativiste din ultima vreme ale lui Alexandru Ioniță (23 de ani) și i-a oferit acestuia un sfat important pentru a progresa.

"Ioniță ar trebui să se uite mai mult la interviurile Mihaelei Buzărnescu pentru a progresa. Ați văzut cât de optimistă e", a declarat Niculae la TV Digi Sport.

Alex Ioniță s-a plâns tot mai des în ultima vreme că nu prinde echipa la CFR Cluj și a oferit mai multe declarații negativiste referitor la acest subiect.

De partea cealaltă, Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 24 WTA) tocmai s-a calificat în finala turneului WTA Premier de la San Jose unde va juca împotriva Mariei Sakkari, locul 49 WTA, în această noapte, de la ora 00:00.

146 de minute
a jucat Ioniță pentru CFR Cluj în acest sezon de Liga 1

"Asta am visat dintotdeauna, să ajung la un asemenea nivel. Sper să fiu un exemplu pentru copii, să vadă că nu trebuie să cedezi niciodată. Nu credeam că la vârsta mea voi ajunge să joc o finală de asemenea nivel", Mihaela Buzărnescu înaintea finalei de azi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
spinoza
spinoza  •  05 August 2018, 18:55

Pai sa se uite! Ca de citit nu stie...

comabi
comabi  •  05 August 2018, 14:36

Pai la fel de bine poate sa vizioneze filmulete motivatoare pe TED. Fara a fi malitios, pastram diferentele. Nu este politica (aici merge mediocritatea si se prefera chiar), ci sport. Vorbim despre doctor in sport Buzarnescu si despre un pustan pe nume Ionita. Despre o persoana care intelege necesitatea sacrificiului pentru un scop bine definit si, din nou, un pustan :).

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 August 2018, 13:02

Pai comparam un sportiv profesionist (Mihaela Buzarnescu) cu un cocalar care s-a remarcat pana acum "decat" cu declaratii in fata microfoanelor si mai putin cu ce face pe teren ? Va rog din suflet, nu o mai jigniti pe Mihaela Buzarnescu, chiar nu merita o asftfel de "comparatie" .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează