FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Sfaturi primite de oficialii Stelei: "Felgueiras este mai bun decît Arlauskis! Steaua mai are nevoie de patru jucători"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 noiembrie 2014 20:20

Steaua e foarte aproape să-l piardă în vară pe goalkeeperul Giedrius Arlauskis şi deja se reorientează către un nou portar, cel puţin de aceeaşi valoare cu lituanianul.

Dumitru Dragomir s-a oferit să le ofere cîteva sfaturi oficialilor stelişti şi l-au propus între buturile roş-albaştrilor pe portarul CFR-ului, Mario Felgueiras.

" Steaua ar trebui să-l ia pe Felgueiras. Este singurul care ar face faţă la Steaua. Cei din Ghencea ar mai avea nevoie de patru jucători: un fundaş central, doi mijlocaşi şi un atacant. Felgueiras e mai bun decît Arlauskis. E portar serios şi valoros. E peste tot ce este în ţară", a spus Dragomir la Look tv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
hotangels
hotangels  •  20 Noiembrie 2014, 11:24

Ingerasii din saloanele HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 40 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege HotAgels.ro

tegean
tegean  •  20 Noiembrie 2014, 10:56

Se ia salam Mitica de un leu, se taie felii si se fac 5 sandviciuri de 2 lei a la gsp.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  20 Noiembrie 2014, 08:13

Acum 2 ani cand Felgueiras juca in UCL eram 100% de acord ca e mai bun decat Arlauskis. Si acum sunt in mare parte de acord ca portughezul e mai bun. Dar problema ar trebui sa se puna doar daca Arla pleaca. Altfel ar fi absurd. Se stie ca mai binele e dusmanul binelui.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează