FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Și-a anunțat oficial plecarea de la echipă, după ultimul meci oficial din Superligă: „Trebuie să mă adaptez cât mai repede acolo”

Articol de - Publicat duminica, 17 decembrie 2023 11:28 / Actualizat duminica, 17 decembrie 2023 11:34

Adrian Mazilu a semnat la mijlocul lunii iulie cu Brighton, iar meciul de miercuri contra Rapidului din Superligă va fi ultimul în tricoul Farului pentru fotbalistul de 18 ani.

„Meciul cu Rapid va fi ultimul pentru mine, sper să intru pe teren și să dau tot ce mai bun din mine. Încerc să înscriu și să facem un meci mare pe care să-l câștigăm”, a declarat atacantul.

Acesta a vorbit la superlativ despre anii pe care i-a petrecut la Constanța: „Un lucru extraordinar pentru că aici am început fotbalul de când eram copil. Experiența de aici m-a ajutat foarte mult. Tot ceea ce am învățat de aici am învățat, de la Academie”.

Iar faptul că a debutat în prima ligă, chiar în anul în care Farul a ieșit campioana României a fost un plus important pentru atacantul de 18 ani.

Un sentiment de bucurie că am debutat într-un sezon în care eram pe primul loc. Am intrat pe teren așa cum trebuia și am ieșit campioni. Am progresat într-un timp foarte scurt și nici eu nu mă așteptam. Acest lucru a venit prin multă muncă și dedicare sută la sută
Adrian Mazilu, atacant

După câteva zile de vacanță, Mazilu își va face bagajele și va pleca la noua sa echipă. 

„În Anglia o să fie destul de greu, dar trebuie să mă adaptez cât mai repede acolo la cerințele lor și să fac față. Premier League înseamnă cel mai puternic campionat din lume, unde se joacă cel mai frumos fotbal. Toate echipele și toți jucătorii au o valoare foarte mare”, a explicat atacantul într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al Farului.

Cu un picior în Anglia, Mazilu a mai spus: „Mi-am dorit de când eram mic să ajung acolo. Acel vis s-a îndeplinit, dar momentan trebuie să fac pasul și să debutez acolo”.

Apoi și-a setat planurile pentru 2024: „Să debutez în Premier League și să ajung la echipa națională de seniori. Poate voi ajunge chiar la Euro, dacă voi avea randamentul dorit”.

Adrian este un jucător pe care îl urmărim de ceva vreme şi acum aşteptăm cu nerăbdare să ni se alăture anul viitor
David Weir, directorul tehnic Brighton

Citește și:

Gică Hagi s-a enervat. Vede o conspirație împotriva Farului: „Arbitrii știu” + Larie acuză o încălcare gravă a regulamentului
FARUL
Gică Hagi s-a enervat. Vede o conspirație împotriva Farului: „Arbitrii știu” + Larie acuză o încălcare gravă a regulamentului
Dumitru Dragomir, detalii despre ultima investiție masivă a lui Gigi Becali: „Așa vorbește lumea, că e aur curat!”
INVESTIȚIE
Dumitru Dragomir, detalii despre ultima investiție masivă a lui Gigi Becali: „Așa vorbește lumea, că e aur curat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează